محمد سعیدی:

پرورش ۲۰ تن ماهی سردآبی در جنوب خراسان رضوی

مسئول واحد امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی تربت حیدریه بیان کرد: در این مرکز مراحل مختلف تکثیر لاروهای تولیدی و راهکارهای جلوگیری از هم خونی و اختلالات ژنتیکی بچه ماهیان تولیدی در نسل های آینده ارائه می‌شود.

 تکثیر ماهیان سردآبی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمد سعیدی مسئول واحد امور شیلات و آبزیان مدیریت جهاد کشاورزی تربت حیدریه در خبری اعلام کرد: در تنها مرکز تکثیر ماهیان سردآبی جنوب خراسان رضوی ۲۰ تن ماهی سردآبی پرورش داده می شود.

سعیدی در ادامه این خبر اضافه کرد: با توجه به استعداد بالای شهرستان در تولید آبزیان و تعدد منابع آبی و مراکز آبزی پروری در این شهرستان مرکز ولیعصر عج با مساحتی به وسعت ۶۲۰ متر مربع و ظریف تکثیر ۴۰۰ هزار قطعه ماهی سردآبی در روستای بُرس بخش کدکن ایجاد شده است.

مسئول واحد امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی تربت حیدریه: در این مرکز مراحل مختلف تکثیر و هچ شدن تخمها و لاروهای تولیدی راهکارهایی جهت جلوگیری از هم خونی و اختلالات ژنتیکی بچه ماهیان تولیدی در نسل های آینده ارائه می‌شود.

سعیدی در خاتمه این خبر خاطرنشان کرد و گفت: با توجه به زیرساخت های گردشگری شهر و وجود سد آبی خوب میتوان از این فرصت برای آبزی پروری و صید تفریحی آن استفاده کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه