سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) انجام شد؛

تقدیر از رشادت جوانان ارمنی در دفاع مقدس

به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و آغاز سال جدید میلادی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان به منظور تبریک سال نو میلادی در منزل شهید «هراچ هاکوپیان» و آزاده و جانباز سرافراز «اَنوش آوان طورسیان» حضور یافت.

امام جمعه اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در این دیدارها ضمن تبریک ایام میلاد حضرت عیسی بن مریم(ع) و آغاز سال جدید میلادی به خانواده معظم شهید و همه پیروان حضرت مسیح اظهار داشت: جوانان غیور ارمنی همانند دیگر مذاهب و اقلیت ها برای دفاع از کیان نظام اسلامی در کنار برادران مسلمان در دوران هشت سال دفاع مقدس جنگیدند و شهید، جانباز و آزاده تقدیم میهن اسلامی کردند.

وی افزود: لازم بود به رسم قدردانی حضورا از تقدیم جوان عزیزتان به میهن اسلامی و تبریک میلاد حضرت عیسی(ع) و سال نو تقدیر و تشکر کنیم.

در ادامه این دیدار ها که حجت‌الاسلام اسدالله جعفری رئیس کل دادگستری استان، احمدی نیا مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز حضور داشتند با حضور در منزل آزاده و جانباز «اَنوش آوان طورسیان» ضمن تبریک سال نو میلادی و دل جویی، مسائل ایشان پیگیری گردید.

لازم به ذکر است شهید والامقام« هراچ هاکوپیان»، از شهدای عملیات کربلای ۹ بود که در سال ۱۳۶۶ به شهادت رسید، در سال۱۳۹۱ پیکر ایشان  تفحص شد و به عنوان شهید گمنام در زاهدان به خاک سپرده شد و پس از احراز هویت به درخواست خانواده شهید، روز پنجشنبه ۱۰مهر ۱۳۹۹ به اصفهان منتقل و در آرمستان ارامنه در جایگاه ابدی خود آرام گرفت.

به گزارش موج؛ شهدای ارامنه اصفهان در طی جنگ تحمیلی پنج تن می باشند؛ «هراچ هاکوپیان»، «وارطان آبراهامیان»، «ورِژ باغومیان»، «رایموند خاتون نژاد» و «هنریک دِر هُوهانـِسیان».

ارامنه اصفهان

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه