سرخط خبرها
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس

سامانه سرد بارشی در انتظار البرز

مدیر کل هواشناسی استان البرز اعلام کرد که سامانه جوی از شامگاه فردا پنجشنبه وارد استان می شود که با بارش برف و کاهش محسوس دما همراه است.

کاهش دمای هوا

به گزارش خبرگزاری موج البرز، آرش بهاروند احمدی گفت: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حاکی از گذر سامانه ناپایدار سرد و ضعیف از منطقه البرز مرکزی است که بیشینه بارش‌های آن به صورت ساعتی و پراکنده از پنجشنبه شب تا  صبح شنبه هفته آینده  خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد:  این  سامانه بارشی سرد با وزش باد و  بارش ساعتی برف پیش بینی می شود.

این مسوول اظهارداشت:  حین و پس از خروج سامانه مذکور شاهد  کاهش محسوی دما بین پنج تا ۱۰ درجه سانتیگراد و یخبندان   ویژ  صبح یکشنبه هفته آینده خواهیم بود.

وی بیان داشت: بارش پراکنده برف  در ارتفاعات  با  کاهش محسوس دما  به ویژه ارتفاعات و جاده های کوهستانی استان همراه خواهد بود.

بهاروند احمدی ، مخاطرات این سامانه بارشی را اختلال تردد در جاده های کوهستانی، کاهش میدان دید، یخبندان و لغزندگی سطح جاده دانست .

مدیر کل هواشناسی البرز به  رانندگان و مسافران توصیه کرد که  تجهیزات ایمنی به ویژه زنجیر چرخ ، وسایل گرمایشی ،  سوخت کافی و مواد غذایی  حین گذر از ارتفاعات و جاده های کوهستانی به همراه داشته باشند.

وی ادامه داد:  با توجه به ماندگاری دمای کمینه صفر و زیر صفر درجه سانتیگراد حین و پس از خروج سامانه، هرگونه عملیات بتن ریزی مطابق با آیین نامه بتن با مخاطره یخ زدگی همراه خواهد بود.

بهاروند احمدی  به کشاورزان  و بهره برداران  استان توصیه کرد که تمهیدات لازم را اتخاذ نمایند و  کوهنوردان از هرگونه صعود به ارتفاعات و قلل البرز مرکزی خوددداری نمایند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه