سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

فرمانده سپاه نوشهر خبر داد:

اعزام نیروهای بسیجی و پاسدار برای کنترل آتش‌سوزی جنگل‌های کجور نوشهر

فرمانده سپاه شهرستان نوشهر گفت: در پی آتش‌سوزی گسترده جنگل‌‌های بخش کجور این شهرستان در محدوده روستاهای دلَسم و ویسَر، نیروهای بسیجی و پاسدار در کنار سایر نیروهای خدمات‌رسان و اهالی بومی منطقه جهت کمک به اطفاء و جلوگیری از گسترش آتش سوزی به مناطق مزبور اعزام شدند.

آتش سوزی جنگل ویسر کجور

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سرهنگ پاسدار مهرداد ابراهیم پور با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی کسب اطلاع از آتش‌سوزی گسترده جنگل‌های بخش کجور در عصر روز ۲۹ آذر، ضمن فراخوان نیروهای بسیجی و پاسدار نسبت به اعزام آنان در دو مرحله به مناطق مورد آسیب اقدام صورت گرفت که در مجموع نزدیک ۱۵۰ نفر نیروی بسیجی به همراه ۱۸ پاسدار در کنار ۱۵۰ نفر از نیروهای مردمی و همچنین نیروهای محیط‌زیست، منابع طبیعی، آتش‌نشانی و هلال احمر شروع به اطفاء حریق و اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از سرایت آتش به سایر مناطق همجوار کردند.

وی ادامه داد: در این مأموریت تاکنون خودروهای نظامی و شخصی بسیجیان نیز جهت نقل و انتقال نیرو و امکانات از قبیل پمپ دوشی انفرادی، بیل و... به نزدیک ترین نقطه ممکن استفاده شده است.

آتش سوزی جنگل ویسر کجور

فرمانده سپاه شهرستان نوشهر با اشاره به شرایط نامساعد جوی از لحاظ وزش باد شدید گرم در مناطق مرتفع جنگلی و صعب العبور منطقه، کنترل حجم بالای آتش توسط نیروی انسانی به صورت میدانی را امری دشوار دانست و افزود: جهت عدم گسترش آتش که ممکن است به تهدیدی برای مناطق جنگلی همجوار و حتی جنگل‌های شهرستان نوشهر تبدیل شود، نیاز به تجهیزات بیشتر و خصوصاً اعزام بالگرد به منطقه می‌باشد که از طریق اداره‌کل منابع طبیعی، فرمانداری و استانداری و با پیگیری مجموعه سپاه شهرستان و سپاه کربلا، درخواست آن به مراجع ذیربط ارسال شده است.

وی در ادامه ضمن تقدیر از حضور متعهدانه و دغدغه‌مندانه نیروهای خودجوش مردمی و سایر نیروهای امدادی حاضر در صحنه که به صورت جهادی در شرایط سخت و ارتفاع بیش از ۱۵۰۰ متر از سطح دریا  به دل آتش زدند، گفت: با توجه به وزش باد شدید و گرم در شبانه روز گذشته زبانه‌های آتش، در کوتاه‌ترین زمان ممکن گسترش یافت و متأسفانه قریب به ۲۸ هکتار از اراضی جنگلی منطقه را در نوردید.

سرهنگ ابراهیم‌پور در پایان ابراز امیدواری کرد با لطف خداوند و بارش باران در ارتفاعات کجور در کنار تلاش های انسانی، شاهد اطفاء و کنترل حریق باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه