سرخط خبرها
  • تقویت تولید داخلی و اصلاح زنجیره مالی ضامن پایداری تأمین دارو است
  • دنیامالی: درخشش دختران وزنه‌بردار در آسیا ویژه بود
  • ۳ هزار اتوبوس به ناوگان حمل و نقل افزوده می‌شود
  • قیمت هر کیلو گوشت وارداتی بدون استخوان یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
  • صالحی: محموله ۲۰ کانتینری برنج وارداتی ظرف یک هفته ترخیص شود
  • قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • خداداد عزیزی در صدر حواشی فوتبال
  • اجرای ۱۹۵ هزار واحد مسکن حمایتی توسط بنیاد مسکن
  • توزیع کارت آزمون دستیاری دندانپزشکی از امروز آغاز می‌شود
  • کالابرگ کد ملی‌های ۰ تا ۲ شارژ شد

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان خبر داد:

یک کشته و ۶ مصدوم در تصادف پراید با پژو پارس در خیابان کمال اسماعیل اصفهان

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان گفت: تصادف یک دستگاه سواری پراید با پژو پارس در خیابان کمال اسماعیل یک کشته و ۶ مجروح برجای گذاشت.

اصفهان- تصادف

سرهنگ محمدرضا محمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، بیان داشت: در اثر تصادف یک سواری پراید با پژو پارس در خیابان کمال اسماعیل اصفهان  یک نفر کشته و ۶ تن دیگر مصدوم شدند .

وی اضافه کرد: در این حادثه رانندگی سرنشین ۴۷ ساله پراید براثر شدت جراحات وارده در دم فوت و ۴ سرنشین پراید و ۲ سرنشین پژو پارس نیز به شدت مجروح شدند.

سرهنگ محمدی ادامه داد: کارشناسان علت وقوع این حادثه را  عدم توانایی راننده خودروی سواری پژو پارس در کنترل وسیله نقلیه خود به علت تخطی از سرعت مطمئنه اعلام کردند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان از رانندگان درخواست کرد: سرعت مجاز و مطمئنه را رعایت و از هر گونه عجله و شتاب در رانندگی بپرهیزند تا انشاءالله شاهد وقوع اینگونه حوادث دلخراش و داغ دار شدن خانواده ها نباشیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه