سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

شهرام حبیب‌زاده خبر داد:

بستری ۴۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در شبانه‌روز گذشته ۴۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

بیماری کرونا

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، شهرام حبیب‌زاده ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به وضعیت و آمار کرونایی در استان اردبیل، گفت: در شبانه‌روز گذشته، ۴۵ بیمار قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند که تعداد بیماران بستری به ۱۸۹ نفر رسید.

وی افزود: در این مدت خوشبختانه ۲۹ بیمار با بهبودی نسبی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند و ۱۱۵ بیمار نیز به‌صورت سرپایی تحت نظر هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: ۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در شرایط نامساعد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بوده و متاسفانه ۲ نفر از بیماران کرونایی نیز در شبانه‌روز گذشته فوت کردند.

حبیب زاده با اشاره به تزریق بیش از یک‌میلیون و ۴۷۳ هزار و ۶۸۲ دُز واکسن کرونا در استان اردبیل، تصریح کرد: ۸۵۶ هزار و ۱۱ دُز مربوط به مرحله اول و ۶۱۷ هزار و ۶۷۱ دُز نیز مربوط به مرحله دوم واکسیناسیون بر علیه کرونا است.

وی تاکید کرد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تزریق واکسن تنها راه کنترل و کاهش این بیماری است و افرادی که تاکنون اقدام به تزریق واکسن نکرده‌اند سریعا جهت دریافت واکسن به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: براساس‌ آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرستان مشگین شهر در وضعیت نارنجی، شهرستان های اردبیل، پارس آباد، گرمی و بیله سوار در وضعیت زرد و شهرستانهای خلخال، نمین، کوثر، سرعین، نیر و اصلاندوز در وضعیت آبی قرار دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه