علیرضاخادم پیر:

ابلاغ حدود ۳۵ شهردار در خراسان رضوی صادر شد

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری خراسان رضوی بیان کرد: ابلاغ حدود ۳۲ شهردار از این تعداد شهردار منتخب صادر و بقیه در حال صدور است و درمشهد مقدس هم ابلاغ شهردار پس از انتخاب، صادر شده است.

مدیر کل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علیرضاخادم پیر مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: از زمان برگزاری انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها همزمان با سراسر کشور در خراسان رضوی در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ تاکنون، شهرداران ۷۸ شهر از ۸۲ شهرداری استان خراسان رضوی انتخاب و معرفی شده اند.

خادم پیر در ادامه این خبر متذکر شد: ابلاغ حدود ۳۲ شهردار از این تعداد شهردار منتخب صادر و بقیه در حال صدور است و درمشهد مقدس هم ابلاغ شهردار پس از انتخاب، صادر شده است.

مدیر کل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری خراسان رضوی در خاتمه خاطرنشان کرد: انتخاب روسای شورا‌های اسلامی شهر‌ها برعهده خود شوراهاست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه