سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

رییس انجمن صنایع همگن برق و الکترونیک استان اصفهان :

در حوزه صنعت برق کشور خدمات تخصصی بازاریابی انجام نشده است

رییس انجمن صنایع همگن برق و الکترونیک استان اصفهان بیان داشت: امروز کشور در حوزه صنعت برق و قطعات، خدمات تخصصی بازاریابی انجام نداده است و این یکی از چالش های صنعت برق محسوب می شود.

صنعت برق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، سید محسن پورسعید در نشست خبری بررسی چالش ها و فرصت های اشتغال وکارآفرینی در رشته مهندسی برق در جمع اصحاب رسانه گفت: صنعت برق از جمله صنایع مادر هر کشوری محسوب شده و صنعت برق کشور امروز به خودکفایی رسیده است.

وی با بیان اینکه امروز چالش بزرگ کشور خروج نیروهای متخصص از کشور است، افزود: جوانان مستعد ما پیشرفت خود را در آن سوی مرزها می بینند و این یکی از بزرگ‌ترین زیان ها در کشور است.

این مقام مسئول اضافه کرد: یکی دیگر از چالش های ما این است که متخصصین از کشور خارج می شوند در حالیکه برای ادامه کاربه آنها  نیازمند حضور جوانان هستیم، بنابراین جوانان باید به خودباوری برسند و اعتماد به نفس داشته باشند.

محسن پورسعید ادامه داد: قیمت گذاری و درآمد پایین مهندسان برق یکی دیگر از چالش ها و فرصت های اشتغال وکارآفرینی در رشته مهندسی برق است که این قشر  با وجود فعالیت در بازار، درآمد کافی کسب نمی کنند.

رییس انجمن صنایع همگن برق و الکترونیک استان اصفهان گفت: به دلیل عدم استاندارهای قوی در بخش صادرات موقعیت هایی که در زمینه صادرات برای صنعتگران ایجاد می شود تحت استاندارد خاصی قرار نمی گیرد و بعضا در این راه  به مشکل برمی خوردند در صورتیکه در این حوزه باید محصولات مطابق استاندارد مشخص و با کیفیت تولید گردد.

فرهادی

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه