سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

جوادوحدتی فرد:

شرط تبادلات تجاری از گمرک دوغارون، منوط به ایجاد ثبات درافغانستان است

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری خراسان رضوی بیان کرد: نگرانی‌های نهفته برای فعالیت‌های اقتصادی در افغانستان کماکان در حال افزایش است و متاسفانه شاهد هستیم همه در حال خروج و مهاجرت از این کشور هستند.

گمرک دوغارون

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، جوادوحدتی فرد معاون حمل و نقل اداره کل راهداری خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: افزایش تبادلات تجاری از گذرگاه مرزی دوغارون ، منوط به ایجاد ثبات درافغانستان است.

وحدتی فرد در ادامه این خبر افزود: افزایش تبادلات تجاری از گمرک دوغارون ، منوط به ایجاد ثبات درافغانستان توسعه روابط تجاری ایران و افغانستان است و بدون وجود ثبات در جامعه، تجارت معنا پیدا نمی‌کند و متاسفانه اوضاع نابسامان افغانستان موجب رشد مهاجرت از این کشور، حذف تجارت و سرمایه گذاری در افغانستان خواهد شد.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری خراسان رضوی همچنین اظهار کرد: پس از ایجاد حاکمیت جدید در افغانستان، تردد ناوگان تجاری از مرز دوغارون با افزایشی اندک و آرام به ۷۰۰ دستگاه کامیون در روز رسیده است، اما شرایط موجود رسیدن به هدف گذاری صورت گرفته مبنی بر تبادلات ۲ هزار دستگاه در روز را دور از دسترس ساخته است.

وحدتی فرد در خاتمه این خبر خاطر نشان کرد: نگرانی‌های نهفته برای فعالیت‌های اقتصادی در افغانستان کماکان در حال افزایش است و متاسفانه شاهد هستیم همه در حال خروج و مهاجرت از این کشور هستند که این مساله تجارت و سرمایه گذاری در افغانستان را به خطر انداخته است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه