سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

استاندار آذربایجان شرقی:

شهر هوشمند نیازمند زیرساخت‌های سبز است/لزوم شناسایی و معرفی مزیت‌های شهر تبریز

استاندار آذربایجان‌شرقی بر شناسایی و معرفی مزیت‌های شهر تبریز تاکید کرد.

محمدرضا پورمحمدی- استاندار آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در آئین معارفه شهردار جدید تبریز اظهار داشت: تبریز سر ایران است و آذربایجان در هر عرصه جریان‌ساز است. اینجا صاحب مکاتب است و نخبه‌هایی برای این کشور پرورش داده است. انقلاب مشروطیت از این استان شروع شده و نخستین شهید مدافع حرم از این استان بوده است.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه امتیاز شهر تبریز باید برجسته شود، گفت: تبریز مزیت کریدوری دارد و بازار ۳۵۰ میلیونی آسیای میانه در دست ماست.

وی افزود: همچنین کریدور خلاق با یک هزار و ۵۰۰ هکتار مساحت در اتوبان تبریز- سهند طراحی شده است که اگر شهر هوشمند و فناوری های نوین در آن طراحی شود مزیت و درآمد برای شهر است.

استاندار آذربایجان‌شرقی شهردار جدید را به برنامه ریزی برای تغییر توصیه و خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای تغییر، جزو آموزه‌های دینی ماست و باید در روش‌ها و رویکردها تجدیدنظر کنیم.

وی همچنین گفت: شهر هوشمند نیازمند زیرساخت‌های سبز است و اگر به دنبال عدم شکل‌گیری حاشیه‌نشینی و بروز مشکلات زیست‌محیطی هستیم، لازم است که دیدگاه منطقه‌ای داشته باشیم و به روستاهای اطراف شهر و شهرهای حومه خدمات بیشتری ارائه دهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز هم تمرکز، ساماندهی، اصلاح مدیریت در مورد منابع انسانی و اتمام پروژه‌های ناقص را از خواسته‌های شورا و شهروندان از شهردار منتخب دانست و افزود: شهروندان از عدم تکمیل پروژه‌های ناقص ناراضی هستند و انتظار داریم این پروژه‌ها به‌صورت علمی، دقیق و با کیفیت بالا تکمیل شود.

حجت‌الاسلام برگی با بیان اینکه شهرداری پیشانی نظام است، گفت: انتظار داریم که شایسته‌گزینی و جوانگرایی در برنامه کاری شهردار تبریز باشد و در کنار آن، تعامل با سایر دستگاه‌ها و احیای ظرفیت‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، هنری، صنعت و ... تبریز که در سطح جهانی شهرت دارد، عملی شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه