سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

عباس بیرامی:

۷۰۰خانوار استان ایلام به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام از اتصال ۷۰۰ خانوار این استان به شبکه ملی اطلاعات خبرداد و گفت: ۸ روستای شهرستانهای ملکشاهی،آبدانان و دهلران با جمعیتی بالغ بر سه هزار نفربه شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

بیرامی

به گزارش خبرگزاری موج ایلام،عباس بیرامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام با اشاره به اینکه برای اتصال این روستاها ۴ سایت تلفن همراه ارتقاء تکنولوژی انجام شده است،افزود: روستاهای شهرک وحدت و عین خوش دهلران ، میان تنگ ملکشاهی،آبطاف علیا،آبطاف سفلی ، تپه حمام علیا،تپه حمام سفلی،تپه حمام وسطی آبدانان به اینترنت پرسرعت مجهز و اعتبارات این طرح ها از محل اعتبارات توسعه روستایی وزارت ارتباطات تأمین گردیده است.

وی به برنامه وزارت ارتباطات برای اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات اشاره و اظهار داشت:تاکنون اتصال ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات پایان یافته و پوشش۹۶ درصدی جمعیت استان محقق شده است.

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان ایلام تصریح کرد: از نیمه دوم سال گذشته تاکنون بیش از ۱۱ هزار و ۶۰۰ خانوار روستایی استان با جمعیت بیش از ۴۳ هزار نفر از محل جذب اعتبارات توسعه روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین همکاری شرکت مخابرات در برگردان شبکه همراه استان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت متصل شدند.

بیرامی از اتصال روستای دلفان آباد شهرستان دره شهر در هفته گذشته خبرداد و خاطرنشان کرد: نصب تجهیزات سایت جدید با تکنولوژی ۴G  در روستای لرینی شهرستان سیروان آغاز شده است و با اتمام نصب تجهیرات این روستا نیز به شبکه ملی اطلاعات متصل می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه