سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

بیش از ۸۲۰۰۰ تن آسفالت در شهر قم در سال جاری توزیع می شود

مدیر عامل سازمان توسعه وعمران شهرداری قم گفت:بیش از ۸۲۰۰۰ تن آسفالت در شهر قم در سال جاری توزیع می شود.

آسفالت

به گزارش خبرگزاری موج قم ابوالفضل میریک امامی ، با اشاره به میزان تولید و توزیع آسفالت در شهر قم اظهار داشت: برای سال جاری پیش‌بینی تولید و توزیع ۱۶۵ هزار تن آسفالت در سطح معابر شهری قم انجام‌شده که از ابتدای سال تاکنون بیش از ۸۲ هزار تن آسفالت توزیع‌شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت جهت روکش معابر شهری قم در منطقه ۴ توزیع‌شده است، ابراز کرد: در راستای بهبود وضعیت حمل‌ونقل و افزایش ایمنی خیابان‌های شهر قم بیش از ۲۰ هزار تن آسفالت نیز در منطقه یک شهرداری قم توزیع و استفاده‌شده است.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم تصریح کرد: بالغ‌بر ۷ هزار تن آسفالت نیز طی این مدت در منطقه ۵ شهرداری قم جهت بهبود و سهولت رفت‌وآمد عابران پیاده و خودروهای سواری توزیع‌شده است.

وی با تأکید بر اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۲۹۰۰ تن آسفالت در سطح منطقه ۷ شهرداری قم و ۵ هزار و ۵۰۰ تن نیز در منطقه ۸ و شهرک پردیسان استفاده‌شده است، افزود: ۴ هزار تن آسفالت نیز از ابتدای امسال در سطح معابر منطقه ۲ توزیع گردیده است.

میریک امامی با اشاره به توزیع بیش از ۹ هزار تن آسفالت در سطح معابر منطقه ۶ اضافه کرد: خود سازمان توسعه و عمران و شهرداری مرکز نیز در مجموع در سال جاری از بیش از ۱۰ تن آسفالت برای پروژه‌ها استفاده کرده‌اند.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به افزایش قابل‌توجه قیمت قیر از طی سال جاری اظهار کرد: قیمت قیر از تنی ۶ میلیون در ابتدای سال به تنی ۸ میلیون تومان افزایش‌یافته است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه