سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران خبر داد:

آغاز مرحله دوم واکسیناسیون معلمان و کارکنان آموزش و پرورش

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران از آغاز مرحله دوم واکسیناسیون فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش در سراسر استان خبر داد.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، علی سهرابی با اشاره به درصد معلمان واکسینه شده، اظهار داشت: تا امروز حدود ۸۲ درصد از فرهنگیان مدارس دولتی و غیردولتی در مراکز اختصاصی واکسیناسیون آموزش و پرورش واکسن خود را تزریق کردند و بخشی هم خارج از مرکز ما واکسینه شدند مانند افرادی که فرهنگی بودند اما به‌عنوان خبرنگار یا عوامل اجرایی ستاد انتخابات یا به دلیل داشتن بیماری خاص خارج از مراکز ما مرحله اول واکسن کرونا را دریافت کردند و در مجموع و برابر آمار دانشگاه علوم پزشکی، بالغ بر ۹۰ درصد از همکاران رسمی و غیررسمی ما واکسن مرحله اول خود را دریافت کردند و از امروز ده درصد باقی‌مانده برای دریافت مرحله نخست واکسن و بقیه هم برای دریافت مرحله دوم واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه خواهند کرد و اطلاع‌رسانی لازم هم انجام شد تا همکاران برابر تاریخ اعلام‌شده واکسن شوند تا به پوشش ۱۰۰درصدی در واکسیناسیون برسیم.

وی ادامه داد: همه معلمان آموزشی، کادر اجرایی مدارس دولتی و غیردولتی و کارکنان ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق که به‌طور مستقیم یا غیر مستقیم با دانش‌آموز سروکار دارند، واکسینه خواهند شد و درباره واکسن دانش‌آموزان باید منتظر باشیم تا ببینیم در سطح کلان چه تصمیمی گرفته خواهد شد ضمن این‌ که واکسیناسیون برخی دیگر از افراد مرتبط با دانش‌آموزان مانند رانندگان سرویس‌ها نیز در زمان خود اجرا خواهد شد.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش مازندران گفت: در همه این مدت زمان ۱۸ ماهه که از شیوع کرونا و تعطیلی مدارس گذشت، گزارشی از مرگ دانش‌آموز بر اثر کرونا نداشتیم اما از خانواده‌ها توقع داریم موارد ایمنی را رعایت کنند و از اجتماعات محدود خانوادگی هم پرهیز کنند تا هم سلامت خودشان و هم سلامت فرزندان عزیزشان به مخاطره نیفتد.    

وی درباره نحوه فعالیت مدارس تصریح کرد: تصمیم به تشکیل کلاس‌های حضوری یا غیرحضوری بر عهده ستاد ملی مقابله با کرونا است اما ما باید همه تمهیدات را مهیا کنیم و یکی از مهم‌ترین تمهیدات واکسیناسیون همکاران است تا شرایط اولیه کلاسهای حضوری را داشته باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه