سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

معاون عمرانی استاندار مازندران اعلام کرد:

افتتاح ۳۸۸ پروژه و آغاز عملیات اجرایی ۴۷ طرح در هفته دولت در مازندران

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران گفت: همزمان با هفته دولت ۳۸۸ طرح عمرانی، اقتصادی و زیربنایی در استان با اعتباری بالغ بر ۲۰۵۵ میلیارد تومان در مازندران به بهره‌ برداری می‌رسد.

رازجویان

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، مهدی رازجویان اظهار داشت: همزمان با هفته دولت ۳۸۸ طرح عمرانی، اقتصادی و زیربنایی در استان با اعتباری بالغ بر ۲۰۵۵ میلیارد تومان در مازندران به بهره‌ برداری می‌رسد و کلنگ ۴۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۸۲ میلیارد تومان در استان به زمین زده می شود.

وی با بیان اینکه مجموعه هزینه این پروژه ها و طرح ها را ۲۲۳۷ میلیارد تومان است، ادامه داد: پروژه های افتتاحی شامل طرح های اشتغالزای تولیدی و صنعتی را ۵۶ پروژه با هزینه ۶۰۷ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۷۲۸ نفر پس از بهره برداری است.

معاون عمرانی استاندار مازندران بیان داشت: همچنین در این حوزه، ۱۰۶ طرح و پروژه عمرانی و خدماتی با هزینه ۳۶۴ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۲۳۲۹ نفر در حین اجرا می باشد.

وی یادآور شد: ۴۷ طرح عمرانی، زیرساختی و اقتصادی نیز در مازندران با اعتباری بالغ بر ۱۸۲ میلیارد تومان در هفته دولت کلنگ زنی می شود.

رازجویان طرح ها و پروژه های عمران شهری را ۳۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۷ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ۴۵ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۲ میلیارد تومان نیز در حوزه عمران روستایی است.

وی اجرای ۵۳ پروژه، اجرای طرح هادی روستایی و مسکن محرومین با اعتبار ۵۵ میلیارد تومان و افتتاح ۱۴۱ هزارمین واحد طرح ویژه مسکن روستایی و چندین پروژه بهسازی راه روستایی با اعتبار ۱۷.۸ میلیارد تومان را از دیگر پروژه های این هفته اعلام کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه