سرخط خبرها
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ورود قاطعانه دادستان عمومی استان اصفهان به افزایش شکارغیر مجاز در مناطق حفاظت شده

درپی افزایش شکارغیر مجاز حیات وحش در اطراف مناطق حفاظت شده استان اصفهان موجب ورود قاطعانه دادستان عمومی استان اصفهان شد.

علی اصفهانی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، افزایش موارد شکار غیرمجاز گونه‌های جانوری در اطراف مناطق حفاظت شده، حاصل از خشکسالی، موجب ورود  قاطعانه مرجع قضایی استان اصفهان به موضوع شد.

در پی ارائه گزارش وضعیت خشکسالی شدید و تبعات محیط زیستی برای امنیت حیات وحش در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی استان اصفهان توسط مدیرکل حفاظت محیط زیست استان که موجب افزایش موارد شکار غیرمجاز ماده آهوان پناهنده به مزارع اطراف مناطق شده است، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اصفهان به صدور رویه قضایی با قید « فوریت و حایز اهمیت » اقدام نمود.

در این  دستورالعمل قضایی خطاب به دادستان های شهرستان ها و رؤسای دادگاه های استان اصفهان ضمن  دستور قاطعانه جهت حداکثر همکاری نیروی انتظامی با مأمورین محیط زیست به صورت شبانه روزی، بر اعطای مجوز برقراری ایست و کنترل و اذن ورود به محل اختفای شکارچیان متخلف قبل از امحای ادله، تأکید شده و بر مراجع قضایی تکلیف شده است که در زمان رسیدگی و صدور کیفرخواست،  اشد مجازات برای مرتکبان درخواست و احکام ایشان نیز بدون اغماض اجرا و مورد نظارت قرار گیرد.

 در این رویه قضایی صادره از سوی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اصفهان بر تعامل با دادگاه ها جهت استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از محیط زیست به ویژه در زمینه تأمین علوفه، تصریح و تاکید شده است که تشویق به جلب مشارکت‌های مردمی در این زمینه  مد نظر قرار گیرد.

در فراز پایانی این دستورالعمل قضایی، با عنایت به ضابط بودن یگان حفاظت محیط زیست ، مجوزهای لازم برای محیط بانان استان اصفهان جهت اقداماتی نظیر تحت نظر قرار دادن، مجوز ورود به اماکن و یا توقیف وسایل نقلیه در موارد عدم حضور نیروی انتظامی در چارچوب مقررات صادر و عدم  دسترسی در وقت کشیک  نیز تسهیل  و در انتها بر ارسال گزارش اقدامات شاخص ظرف سه ماه تأکید شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه