سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

تجهیز سه روستای هدف گردشگری بافق به اینترنت پر سرعت

آیین بهره برداری و اعلام رسمی پوشش ۱۰۰ درصدی سه روستای هدف گردشگری قطرم، شادکام و باجگان در شهرستان بافق به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی ارتباطات با حضور فرماندار بافق، بخشدار مرکزی و مسئولان استان و شهرستان به صورت ویدئو کنفرانس با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در روستای شادکام برگزار شد.

بافق

به گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط عمومی فرمانداری بافق؛ سید مهدی طلایی مقدم فرماندار بافق در این آیین با اشاره به ضریب نفوذ تلفن ثابت و همراه در شهرستان بافق گفت: شهرستان بافق با جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر از ۱۱۵ درصد ضریب نفوذ تلفن همراه و ۳۱ درصد ضریب نفوذ تلفن ثابت برخوردار است.

سید مهدی طلائی مقدم وضعیت ارتباطات روستایی این شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: از ۴۴ روستا و آبادی بالای ۲۰ خانوار، ۳۴ روستا و آبادی دارای ارتباط خانگی و ۲۲ روستا و آبادی از اینترنت پرسرعت بهره مند هستند.

وی گفت: با اجرای پروژه ارتباطات روستایی اخیر و اتصال سه روستای قطرم، شادکام و باجگان به اینترنت پرسرعت امکان دسترسی صدردصی روستاهای بالای ۲۰ خانوار شهرستان بافق به شبکه ملی اطلاعات فراهم شده است.

فرماندار بافق افزود: بیشترین میزان مصرف اینترنت در سطح کشور را مشترکین شهرستان بافق دارند که حرف اول را در کشور می زند و هزینه هایی که این وزراتخانه در این خصوص در شهرستان انجام می دهد به نوعی سرمایه گذاری است و مردم بافق به درستی پاسخگوی این سرمایه گذاری هستند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه اتفاق بزرگی در استان یزد رخ داده است، گفت: در سال ۹۲ پهنای باند این استان ۶ گیگا بیت بر ثانیه بود که تنها ۴ گیگا بیت آن استفاده می شد در حالی که هم اکنون ۳۲۰ گیگا بیت ظرفیت ایجاد شده که ۵۰ برابر شده و ۱۲۰ گیگا بیت آن استفاده می شود که رشد ۳۰ برابری را هم در این بخش شاهد هستیم.

محمدجواد آذری جهرمی با بیان اینکه مردم یزد فقط استفاده کننده تکنولوژی نیستند‌، افزود: مردم یزد در تولید تکنولوژی نیز سهیم هستند و باید از سرمایه گذاران و توسعه دهندگان یزدی در زیرساخت های ارتباطی نیز قدردانی کرد.

در پایان با دستور وزیر ارتباطات روستاهای قطرم، شادکام و باجگان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت متصل شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه