سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

مدیر کل امور مالیاتی کردستان خبر داد:

تزریق بیش از یک هزار میلیارد ریال به شهرداری ها و دهیاری های استان کردستان

مدیرکل امور مالیاتی استان کردستان از تزریق بیش از یک هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال به شهرداری ها و دهیاری های استان کردستان از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده خبر داد.

حسن سجودی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، حسن سجودی صبح امروز سه‌شنبه در گفت و گو با رسانه های استان با اشاره به اینکه پرداخت مالیات به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به‌ منظور آبادانی، توسعه و عمران شهرها و روستاها انجام می شود، اظهار داشت: این مهم موجب تحقق عدالت اجتماعی، توسعه اقتصادی و همچنین فرهنگ سازی مالیاتی می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان کردستان گفت: طی سال گذشته بیش از یک هزار و 170 میلیارد ریال به شهرداری ها و دهیاری های استان از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شد.

وی اضافه کرد: شهرداری‌های مرکزی سنندج با ۳۰۵ میلیارد ریال، سقز ۱۲۲ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال، مریوان ۱۰۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال و شهرداری بانه هم با ۸۲۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال بیشترین مبلغ را از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی کردستان افزود:  سال گذشته به شهرداری‌های قروه ۵۸۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال، کامیاران ۴۲۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال، بیجار ۴۰۰ میلیارد ریال، دهگلان  ۲۰۰ میلیارد ریال، دیواندره ۲۵۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و به شهرداری سروآباد هم چهار میلیارد ریال از این محل پرداخت شده است.

سجودی یادآور شد: بیش از ۳۶۷ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال هم به جساب سایر نقاط شامل شهرهای کوچک، روستاهای فاقد دهیاری و روستاهای دارای دهیاری در استان واریز شده است.

نرخ مالیات بر ارزش‌افزوده ۹ درصد است که مطابق قانون شامل ۶ درصد مالیات و سه درصد عوارض ارزش‌افزوده است که هر ماه این عوارض وصول شده به طور مستقیم به حساب شهرداری ها و دهیاری ها واریز می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه