سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

انتقاد محسن زنگنه از عملکرد ستاد ملی مقابله با کرونا

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: عملکرد رئیس جمهور در ستاد ملی مقابله با کرونا مشکلات بسیار زیادی را ایجاد کرده است.

محسن زنگنه

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: عملکرد رئیس جمهور در ستادملی مقابله با کرونا مشکلات بسیار زیادی را ایجاد کرده است.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز طی تذکری شفاهی با انتقاد از عملکرد ستاد ملی مقابله با کرونا، افزود: با ورود به پیک جدید شیوع کرونا، بسیاری از کسب و کارها تعطیل و همچنین تعداد فوتی های ناشی از کرونا افزایش بسیار زیادی پیدا کرده است.

وی گفت: از هیئت رئیسه مجلس درخواست می کنم تا بر اساس آیین نامه داخلی مجلس، به مدیریت ستاد ملی مقابله با کرونا ورود جدی کند، چرا که ستاد ملی مقابله با کرونا برای همه مسائل امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی حکم صادر می کند.

زنگنه در مورد شیوه مدیریت در ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: بر اساس اخبار واصله، در ستاد ملی مقابله با کرونا استبداد رأی وجود دارد و نظر کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در اتخاذ تصمیمات لحاظ نمی شود و تفکر استبدادی، شیوه مدیریت این ستاد را تحت تأثیر قرار داده است.

وی در خاتمه این نطق تأکید کرد : ساختار ستاد ملی مقابله با کرونا باید تغییر کند و سران قوا نمایندگان هم وزن در این ستاد داشته باشند، در بسیاری از کشورها نیروهای نظامی برای مدیریت کرونا ورود پیدا کرده اند، بنابراین باید از ظرفیت نظامی کشور در این ستاد استفاده شود، چرا که احتمالا تا دو یا سه سال آینده وضعیت کرونایی ادامه خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه