سرخط خبرها
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس
  • هزینه واردات قطعات موتورسیکلت از ۷۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت از ۹۲ دلار گذشت
  • برق بندرگاه بوشهر کمتر از ۲ ساعت پس از اصابت موشک دشمن وصل شد
  • ۹ مسئول برگزاری آزمون های نهایی در پی تخلفات برکنار شدند
  • خطر محکومیت ۶ میلیون دلاری در انتظار استقلال
  • بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها
  • شرط مهم سفر اربعین/ اعتبار ۶ ماهه گذرنامه را جدی بگیرید

راه اندازی دو اردوگاه ترک اعتیاد در البرز

استاندار البرز از آماده سازی دو اردوگاه نگهداری معتادان متجاهر (ماده ۱۶ ) دراین استان خبر داد.

ماده 16

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج البرز، عزیزالله شهبازی در بازدید از روند آماده سازی اردوگاه ماده ۱۶ استان  با اشاره به اینکه البرز تنها استانی در کشور بود که فاقد اردوگاه ماده ۱۶ بود، افزود: البته سال های گذشته تلاش هایی برای ایجاد این امکان مهم صورت گرفته ولی بی نتیجه ماند و به تاخیر افتاد.

وی ادامه داد: اواخر سال ۹۹ یک عزم و اراده استانی شکل گرفت و در نهایت نتایج قابل قبولی داشت. تمامی دستگاه ها و نهادهای مرتبط در استان دست به دست هم دادند و برای راه اندازی اردوگاه ماده ۱۶ استان بسیج شدند.

وی افزود: راه اندازی این کمپ یک مطالبه جدی مردمی است چراکه برای جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر از اماکن عمومی، این مکان از اهمیت بالایی برخوردار است.

استاندار البرز اضافه کرد: سال گذشته طی هماهنگی، تعامل و انسجام بین مسئولان مربوطه در استان، در ۲ مرحله اقدام به جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهرهای البرز شد و حدود هزار و ۵۰۰ نفر جمع آوری و غربالگری شدند.

وی گفت: این اقدام رضایتمندی مردم و زیباسازی چهره شهر و امنیت بلحاظ کم شدن جرائم خرد را در پی داشت. نتیجه بخشی این ۲ مرحله عملیات، عزم ما را برای تسریع در راه اندازی اردوگاه ماده ۱۶ جزم تر کرد، اقدامات خوبی صورت گرفت و مکانی که در نظر گرفته شده با هماهنگی دستگاه های مربوطه در حال اماده سازی است.

استاندار البرز افزود: مقرر شد که تا پایان فروردین ماه امسال بخشی از این اردوگاه به سپاه پاسداران استان تحویل داده شود تا نسبت به پذیرش معتادان متجاهر اقدام شود.

وی گفت: البرز، استانی مهاجرپذیر است و اگر مدیریت صحیحی در حوزه کنترل آسیب های اجتماعی صورت نگیرد، تبعات بدی را همراه دارد از این رو به جد درصدد اتخاذ تدابیر لازم و ایجاد بسترها و زیرساخت های مناسب هستیم.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه