سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ایرج امینی فر خبر داد:

قضاوت بیش از ۳۰ داور اردبیلی در مسابقات کشوری

رئیس کمیته داوران هیات فوتبال استان اردبیل از قضاوت بیش از ۳۰ داور استان در مسابقات فوتبال و فوتسال کشور خبر داد.

داور فوتبال

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، ایرج امینی فر ، رئیس کمیته داوران هیات فوتبال استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۳۰ داور از استان اردبیل در مسابقات فوتبال و فوتسال کشور قضاوت می‌کنند که پنج داور آقا و خانم در لیگ برتر فوتبال و ۲ داور در لیگ ‌برتر فوتسال و بقیه هم در لیگ های مختلف کشور قضاوت می کنند.

وی افزود: امسال با حمایت و پیگری های رئیس هیات فوتبال استان اردبیل داوری فوتبال وفوتسال بسیار موفق عمل کرد و قضاوت داوران استان درسطح کشور افزایش یافته است.

رئیس کمیته داوران هیات فوتبال استان اردبیل تصریح کرد: دانش و توانمندی داوران آقا و خانم استان بسیار بالاست و در قضاوتشان به ویژه در لیگ برتر فوتبال و فوتسال و لیگ دسته اول فوتسال نمره قبولی گرفتند و انتظار می رود با توجه به پتانسیل و توانمندی داوران اردبیل در آینده شاهد قضاوت داوران استان درسطح بین المللی باشیم.

امینی فر از برگزاری دوره های دانش افزایی داوران با حضور مدرسان مطرح از جمله فریدون اصفهانیان در استان خبر داد و گفت: علاوه بر اردبیل در سایر شهرستان ها نیز دوره های داوری برگزار شده است.

او تصریح کرد: سال آینده تلاش می‌کنیم تا در همه شهرستان‌ها کلاس‌های داوری را برگزار کنیم که در کنار برگزاری این کلاس ها استعداد یابی و شناسایی داوران توانمند اولویت است.

رئیس کمیته داوران هیات فوتبال استان اردبیل گفت: ناظران خوبی هم از استان در مسابقات کشور حضور داشتند و توانمندی های ناظران و مدرسان و داوران استان اردبیل ستودنی است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه