رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی:

لیگ بازی های بومی و محلی در سال ۱۴۰۰ اجرایی می شود/ باشگاه های فرهنگی ورزشی در ورزش روستایی گام های محکم تری بردارند

رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی گفت: در سال ۱۴۰۰ مصمم هستیم لیگ بازی های بومی و محلی را اجرایی کنیم

امیری خراسانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، محمدتقی امیری خراسانی در نشست خود با رئوسای هیأت های شهرستانی ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: باشگاه های فرهنگی ورزشی می توانند در حوزه ورزش روستایی نیز گام های محکم تری بردارند.

وی افزود: ما نیز می توانیم براساس رویکرد احیاگری بازی های بومی و محلی در خدمت صاحبان صنایع و معادن و جلب حمایت آنها باشیم.

رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی در ادامه خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۰ مصمم هستیم لیگ بازی های بومی و محلی را اجرایی کنیم به صورت متمرکز و در سال ۱۴۰۱ به صورت رفت وبرگشت برگزار کنیم.
 
احمد حاجی محمدی رئیس هیأت ورزش روستایی وبازی های بومی و محلی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه اظهار داشت: فرهنگ، آداب، رسوم و سنن مناطق مختلف استان دست مایه توجه بیش از پیش به بازی های بومی محلی استان است و ما به تعالی این حوزه عزم راسخ داریم.
 
وی ادامه داد: هیئت استان آذربایجان شرقی در رابطه به آموزش دوره های مربی گری و داوری پیشگام است و برای طولانی مدت در نظر داریم منابع انسانی و ورزشکاران را به لحاظ فنی توانمندتر کنیم.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه