سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

از ابتدای سال جاری تاکنون:

اخذ ۱۳۶ سند مالکیتی برای موقوفات گلپایگان

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گلپایگان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۳۶ سند جدید برای موقوفات شهرستان گلپایگان اخذ شده است.

سند موقوفات

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، ‌حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی در خصوص صدور اسناد مالکیتی برای موقوفات شهرستان گلپایگان اظهار داشت: در سال جاری صدور ۶۶ سند جدید و تبدیل ۲۵ سند دفترچه‌ای به تک برگی برای اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گلپایگان موظف شده است.

وی افزود: تاکنون۲۰ فقره سند دفترچه‌ای به تک برگی تبدیل شده است و پنج مورد دیگر نیز در دستور کار است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گلپایگان همچنین با اشاره به دریافت ۱۱۶ سند جدید برای موقوفات شهرستان گلپایگان گفت: در این زمینه کاربری بیشتر این موقوفات زراعی و مسکونی بوده است.

وی با بیان اینکه ۲۱ فقره از این اسناد مالکیتی طی ۱۵ روز اخیر اخذ شده است، ادامه داد: ارزش ریالی این موقوفات ۲۰۵ میلیارد ریال برآورد شده و مساحت آنها ۱۵ هزار و ۸۸۶ متر مربع بوده است.

حجت الاسلام نصیرالاسلامی با بیان اینکه مهم‌ترین اسناد اخذ شده در اوقاف گلپایگان در خصوص موقوفه عباس خان گلپایگانی بوده است، تصریح کرد: اداره اوقاف و امور خیریه گلپایگان در زمینه ثبتی، حقوقی و مالی در استان اصفهان در سال جاری رتبه برتر را به دست آورده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گلپایگان اضافه کرد: در حال حاضر دو سوم از موقوفات گلپایگان سند دار شده است و صدور سند برای یک سوم از موقوفات این شهرستان به دلیل نداشتن پلاک و یا مورد اختلاف با دیگر دستگاه‌ها زمان بر خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه