سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

دستگیری کلاهبرداران جعل اسناد در البرز

رئیس پلیس آگاهی استان البرز از دستگیری کلاهبرداران جعل اسناد ملکی توسط کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی استان البرز خبر داد.

دستگیری

به گزارش خبرنگار خبرگزار موج البرز، محمد نادربیگی، گفت: در پی ارجاع پرونده ای به اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پایگاه دوم پلیس آگاهی مبنی بر فروش غیرقانونی یک ملک گران قیمت در منطقه گلشهر کرج، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که صاحب ملک کلاهبرداری شده ساکن خارج از کشور بوده و در آخرین سفری که به ایران داشته به منظور فروش خانه به یکی از مشاوران املاک آن منطقه مراجعه کرده و سند ملک را در اختیار او گذاشته که این فرد نیز با سوء استفاده از این اعتماد با همدستی ۴ نفر دیگر اقدام به ثبت سند به نام غیر کرده اند.

این مقام مسؤول اظهار کرد: در ادامه با بررسی‌های تکمیلی و با محرز شدن انجام کلاهبرداری، کارآگاهان با هماهنگی مقام قضائی به محل زندگی ۲ نفر از کلاهبرداران اعزام و پس از دستگیری آن ها را  به پایگاه دوم پلیس آگاهی منتقل کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: متهمان پس از دستگیر ابتدا منکر انجام هرگونه کلاهبرداری بودند اما با مشاهده مستندات پلیس به ناچار لب به اعتراف گشوده و عنوان کردند که پس از دریافت سند با همدستی برادر صاحب ملک با تنظیم سند فروش به نام یکی از همدستانشان، خانمی را که شبیه صاحب ملک بوده را به دفترثبت اسناد برده و اقدام به ثبت سند مالکیت کرده و از این طریق خانه را به شخص دیگری به فروش رسانده اند.

سرهنگ نادربیگی با اشاره به شناسایی و دستگیری برادر صاحب ملک و ۲ خانم دیگر که در این کلاهبرداری نقش ایفا کرده بودند، خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ملک کلاهبرداری شده را ۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز در پایان یادآور شد: شهروندان عزیز از اعتماد بی مورد به افراد به جد پرهیز کنند

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه