سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی هشدار داد:

کلاهبرداری اینترنتی از دانش آموزان با شگرد کلاس های خصوصی مجازی

رئیس پلیس فتای استان اصفهان در خصوص کلاهبرداری اینترنتی از دانش آموزان با شگرد کلاس های خصوصی مجازی به شهروندان هشدار داد.

سرهنگ مرتضوی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس در زمان ثبت نام فرزندان خود در کلاس‌های خصوصی آنلاین مراقب باشند تا در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار نشوند.

وی افزود: متاسفانه بخشی از تبلیغات کلاس‌های آنلاین خصوصی از سوی مجرمان سایبری بوده و هدف آنها سوءاستفاده‌های مالی و اخاذی از شهروندان است.

این مقام انتظامی گفت: در زمان ثبت نام فرزندان در کلاس‌های تخصصی آنلاین، کلاهبردار از کاربران می‌خواهد که مبالغ ناچیزی را به عنوان پیش ثبت نام واریز کنند، سپس با هدایت کاربران به صفحات و درگاه‌های جعلی اطلاعات حساب‌ بانکی کاربران را سرقت و حساب آنان را خالی می‌کنند.

سرهنگ مرتضوی خاطر نشان کرد: جمع‌آوری اطلاعات خانواده و دانش آموز را از دیگر موارد مجرمانه برشمرد که به دنبال آن شاهد اخاذی از خانواده یا دانش آموز هستیم.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان توصیه کرد: با توجه به اینکه ویروس کرونا به نحوی باعث افت تحصیلی برخی از دانش‌آموزان شده است، خانواده‌ها می‌توانند علاوه بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی با استفاده از روش‌های مختلف مانند کتاب‌ها و cd های کمک آموزشی و مواردی از این قبیل باعث تقویت سطح سواد فرزندان خود شوند، ضمن آن‌که برای استفاده از کلاس‌های آنلاین حتما از موسسات معتبر و شناخته شده درخواست خدمات کنند و مراقب باشند اطلاعات محرمانه و خصوصی خود و فرزندانش را در اختیار این افراد نگذارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه