سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

ارتباط منطقی بین پروژه ‌ها باید برقرار شود

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر بر اهمیت برقراری ارتباط منطقی بین پروژه‌ها تاکید کرد.

علیرضا خاکی

به گزارش خبرگزاری موج قم، علیرضا خاکی با اشاره به برنامه‌ریزی تدوین طرح جامع منظر و بهسازی پیرامون حرم، اظهار داشت: هدف این طرح برقرار کردن ارتباط منطقی بین پروژه‌ها از منظر الگوی ساخت‌وساز و در رابطه با کاربری‌های موردنیاز است.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر این طرح جامع را نوعی طراحی شهری برشمرد و افزود: این طرح الگوی بهسازی پیرامون حرم به صورت یکپارچه تدوین می‌کند تا پروژه‌ها موضعی دیده نشده و در ارتباط باهم دیده شوند.

خاکی با اشاره به در نظر گرفتن ۱۰ پروژه شاخص پیرامون حرم، افزود: این طرح، پروژه‌ها را اولاً به هم می‌دوزد و دوما ضوابط کاربردی سیما و منظر را در آنها تعیین می‌کند.

وی با تأکید بر اهمیت بافت پیرامون حرم تصریح کرد: بر اساس این طرح به‌صورت یکپارچه تصمیم‌گیری می‌شود که در پیرامون حرم به‌عنوان یک محیط فرهنگی و تاریخی و اجتماعی به لحاظ فرم و سیما و منظر باید به چه شکلی حرکت کنیم.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر یکی از اهدافی بهسازی بافت پیرامون حرم را تعریف پروژه‌های کوچک بهسازی و توانمند کردن مراکز محلات خواند و گفت: مهم‌ترین پروژه ما در سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم، محور فرهنگی به طول ۴ کیلومتر از حرم تا چهل اختران است.

خاکی بابیان اینکه بیشتر بناهای بااهمیت تاریخی و مذهبی در این محور قرار می‌گیرند، ادامه داد: بهسازی و نوسازی شکلی و زیربنایی در این مسیر برای توسعه گردشگری و توسعه اقتصادی در این مناطق در دستور کار سازمان قرار دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه