سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد:

برپایی نمایشگاه با محوریت شهدا در ۸۰۰ مدرسه استان یزد

مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به اینکه کنگره ملی ۴۰۰۰شهید استان یزد امسال با محوریت خدمت‌رسانی به اقشار مختلف برگزار می‌شود، افزود:برپایی نمایشگاه با محوریت شهدا در ۸۰۰ مدرسه استان یزد یکی از برنامه های آموزش و پرورش با محوریت کنگره است.

کنگره

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محسن موحدی‌فرد مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد در نشست برخط خانه مطبوعات یزد افزود: این بسته‌های فرهنگی و آموزشی به دانش‌آموزان مناطق کمتر برخوردار و محروم استان یزد اهدا و پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کنگره ملی ۴۰۰۰شهید استان یزد امسال با محوریت خدمت‌رسانی به اقشار مختلف برگزار می‌شود ادامه داد: در حوزه آموزش توسط این کمیته برنامه‌های مختلفی به منظور خدمت‌رسانی به دانش‌آموزان مناطق محروم صورت می‌گیرد.

همچنین حسینعلی ملانوری جانشین رییس کمیته فرهنگیان و دانش‌آموزی یزد در کنگره ۴۰۰۰شهید استان یزد گفت: برای انجام ماموریت‌ها به یاد شهیدان انقلاب‌اسلامی در این کمیته با اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در مناطق کمتر برخوردار، عدالت آموزشی را ایجاد می‌کنیم.

وی به برپایی نمایشگاه با محوریت شهدا در ۸۰۰ مدرسه استان خبر داد و یادآور شد: به دلیل وجود کرونا و برای پیشگیری از آن و مجازی بودن فعالیت مدارس این برنامه در این بستر انجام و پیگیری می‌شود.

وی گفت: برگزاری مراسم ختم قرآن، یادواره شهدا در مدارسی که به نام شهید مزین شده، طراحی و اجرای نقاشی، دیوارنویسی، اختصاص یک نیمکت شهید به هر کلاس درس و سایر برنامه‌ها بر حسب پیش‌بینی شده است .

۴۰ عنوان برنامه فرهنگی، ورزشی، رفاهی و حمایتی در چارچوب کنگره چهار هزار شهید استان که اوایل اسفند ماه ۹۹ ،برگزار می شود،تدوین و پیش‌بینی شد و با توجه به احتمال ادامه شیوع ویروس کرونا تا آن موقع برنامه‌ها با رعایت کامل مقررات بهداشتی اجرا می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه