سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

اکبر سلیم نژاد:

تندیس فداکاری به پاس رشادت های مدافعین سلامت در نقاطی از شهر نصب شود

رئیس شورای اسلامی شهر کرج با گرامیداشت روز پرستار گفت: به پاس فداکاری و شجاعت و رشادت های مدافعین سلامت که برای نجات بیماران کرونایی و دفاع از جان انسانها مجاهدتی مثال زدنی داشته اند، باید تندیسی الهام گرفته از رسالت حرفه خطیر پرستاری طراحی و در نقاطی از شهر نصب شود.

اکبر سلیم نژاد

به گزارش خبرگزاری موج البرز، اکبر سلیم نژاد با بیان اینکه حضرت زینب کبری (س) یکی از زنان برجسته تاریخ و جهان اسلام است که در تحقق رسالت امام حسین (ع) نقشی کلیدی داشت، اظهار داشت: آن حضرت از زنان و کودکان زخم خورده و درد کشیده وقایع تاسوعا و عاشورای حسینی و همچنین از امام سجاد (ع) که بیمار مصلحتی کربلا بودند فداکارانه پرستاری نمودند و نامگذاری روز میلاد باسعادت ایشان به عنوان روز بزرگداشت مقام پرستار تقارنی مبارک را رقم زده است.

وی افزود: پرستاری حرفه ای سخت و طاقت فرسا است که نمی توان صرفاً آن را یک شغل نامید بلکه شوق و عشق خدمت به انسانها در تار و پود آن نهفته است و موجب می شود تا مفتخرین به خدمت در قامت «پرستار» شخصیت هایی آراسته به معنویت و اخلاق و انسانیت داشته باشند و این به سبب رنج و دردی است که در راه نجات جان همنوعان به جان می خرند.

این مسئول تصریح کرد: بی انصافی است اگر تصور کنیم که پرستاران با دریافت حقوق اجر خدمات ارزشمندی که ارائه می دهند را دیده اند بلکه شجاعت و رشادت و فداکاری آنها را نمی توان با هیچ فرمولی محاسبه کرد و مردم و مسئولان باید قدرشناسی لازم را در قبال آنها داشته باشند؛ نصب تندیس شهدای مدافع سلامت در نقاطی از شهر می تواند گوشه هایی از فداکاری ایشان را بازگو نماید.

رئیس شورای شهر کرج تصریح کرد: پرستاران به جهت سرانه پایین درآمدی از اقشار آسیب پذیر هستند و انتظار می رود که مسئولان در توجه به مشکلات معیشتی و دغدغه های مالی این عزیزان توجه بیشتری داشته باشند و رفاهیات مدافعین سلامت را آنطور که شاید هست فراهم آورند؛ مدافعین سلامت در سالی که گذشت ماهها و هفته های بسیار سخت همراه با صحنه های تلخ و آزاردهنده را پشت سر گذاشته اند و به راستی زبان از توصیف این فداکاری عاجز است.

 

سلیم نژاد در پایان روز گرامیداشت مقام شامخ پرستار را به تمامی دست اندرکاران این حرفه خطیر به ویژه در سطح استان البرز و عزیزانی که در قامت پرستار در بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی و خصوصی شهر کرج به مردم خدمت رسانی می کنند، تبریک گفت و ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای این عزیزان، خاطر نشان کرد: امیدواریم شفاعت ائمه اطهار علیهم السلام و همچنین بزرگ پرستار تاریخ حضرت زینب کبری (س) مشمول همه شهدای مدافع سلامت بوده باشد و پرستاران عزیز در همه مراحل زندگی شاد و پیروز و موفق باشند

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه