سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد؛

سال گذشته اجرای آسفالت در ۴۲ پروژه روستاهای استان یزد انجام شد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد گفت: موضوع آسفالت معابر روستایی با سهمیه قیر رایگانی که دولت به استان ها می دهد یکی از مواردی است که همواره مورد استقبال روستاییان قرار گرفته و یکی از روش هایی است که در طول چند سال اخیر برای کمک به اجرای طرح های عمرانی به ویژه در روستاها انجام می شود.

قربانیان

به گزارش خبرگزاری موج یزد، علیرضا قربانیان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد از اجرای آسفالت در ۴۲ پروژه در روستاهای استان یزد با اعتباری بالغ بر ۴۱ میلیارد ریال در سال گذشته خبرداد.

وی با بیان این که برای سال جدید تاکنون اعتبار و سهمیه ای در خصوص قیر رایگان صورت نگرفته افزود: امیدواریم روند تخصیص اعتبار هر چه سریعتر توسط مسئولین ابلاغ شود تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌ های انجام‌ شده، معابر اصلی روستاهای دارای طرح هادی را آسفالت نمود.

قربانیان یادآور شد:  از سال ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ بالغ بر ۱۱ هزار تن قیر در ۲۷۰ پروژه جهت تسریع در اجرای طرح ‌های عمرانی در روستاها با همکاری و مشارکت دهیاری ها اختصاص و اجرایی شده است.

وی در تشریح این طرح گفت: موضوع آسفالت معابر روستایی با سهمیه قیر رایگانی که دولت به استان ها می دهد یکی از مواردی است که همواره مورد استقبال روستاییان قرار گرفته و یکی از روش هایی است که در طول چند سال اخیر برای کمک به اجرای طرح های عمرانی به ویژه در روستاها انجام می شود.

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم با اجرای این عملیات، کیفیت زندگی و بهسازی محیط در روستاهای سطح استان را بالا برده و باعث دلگرمی و ماندگاری روستاییان شویم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد در پایان با بیان اینکه تهیه و اجرای طرح ‌های هادی روستایی یکی از وظایف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است گفت: در طول دولت یازدهم و دوازدهم تاکنون بالغ بر 165 روستا طرح هادی مطالعه و بالغ بر 520 پروژه در 108 روستا اجرا و به بهره برداری رسیده که اغلب شامل زیرسازی، آسفالت، سنگفرش معابر، پیاده رو سازی و ... بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه