فرماندار اردکان؛

مدیران دستگاه های اجرایی برای پیشگیری از بحران های ناشی از بارندگی آماده باشند

فرماندار اردکان گفت: انتظار می رود مدیران دستگاه های اجرایی در شهرستان با دقت و سرعت عمل، نسبت به شناسایی و پیگیری نقاط بحرانی و حادثه خیز ناشی از سیل به علت بارش های پیش رو تلاش کرده و روسای ادارات شخصا پیگیر امورات باشند.

خودروی گرفتار در سیل

به گزارش خبرگزاری موج یزد، بهروز شهابی زاد فرماندار اردکان در نشست هماهنگی مدیریت بحران اردکان افزود: با توجه به شروع فصل زمستان و شروع بارش های باران و برف در مناطق شهری و روستایی و احتمال وقوع سیل در منطقه، مدیران و مسوولان دستگاه های ذیربط و اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان باید در مواقع بحران با حضور سریع و به موقع خود در محل،  اقدامات لازم را انجام دهند.

فرماندار اردکان تصریح کرد: در امر مدیریت بحران، پیشگیری از بحران و آمادگی برای مقابله با آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است و کلیه دستگاه های اجرایی باید برای این امر مهم برنامه ریزی کنند. 

شهابی زاد اظهار داشت: انتظار می رود مدیران دستگاه های اجرایی در شهرستان با دقت و سرعت عمل، نسبت به شناسایی و پیگیری نقاط بحرانی و حادثه خیز تلاش کرده و روسای ادارات شخصا پیگیر امورات باشند.

وی گفت: در بحث مدیریت بحران امکانات و تجهیزات و آماده و به روز بودن این امکانات مهم است و می طلبد دستگاه های  اجرایی مرتبط امکانات و تجهیزات دستگاه ذیربط خود را احصا کنند تا در صورت کمبود امکانات بتوانند  قبل از وقوع بحران نسبت به رفع کمی و کاستی های موجود اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه