سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

سید رسول هاشمیان خبر داد:

اجرای طرح اصلاح شبکه آبرسانی و توسعه آبیاری تحت فشار در مجموعه ناژوان اصفهان

مدیرطرح ساماندهی ناژوان از اجرای طرح اصلاح شبکه آبرسانی و توسعه آبیاری تحت فشار مجموعه ناژوان خبر داد.

ناژوان اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سید رسول هاشمیان گفت: اجرای طرح اصلاح شبکه آبرسانی و توسعه آبیاری تحت فشار با هدف اصلاح الگوی مصرف در حوزه مصرف آب بیش از ۸۰ هزار متر مربع از پارک جنگلی و فضای سبز را پوشش می دهد.

وی با بیان اینکه کاهش چشمگیر ذخایر آبی منطقه مرکز کشور  و خشکسالی زاینده رود ضرورت اجرای این طرح را دوچندان کرده است،اضافه کرد: از این میزان ۷۰ درصد آن اجرا شده و مابقی آن تا پایان سال تکمیل می گردد.

این مقام مسئول ادامه داد: طی یکسال گذشته  بیش از ۱۷۶ هزار اصله درخت و درختچه به ظرفیت ناژوان یا همان ریه شهر اصفهان افزوده شده است.

هاشمیان با اشاره به طرح های مختلف حفظ فضای سبز افزود: آنچه در طرح کاشت درختان جدید مد نظر است ، کاشته گونه های مقاوم به کم آبی وخشکسالی است.

وی با اشاره به تنوع گیاهی ناژوان گفت: چنارها و بیدهای ناژوان هویت و اصالتی چند صد ساله دارند که با تمام وجود باید از آنها حفاظت وحراست کرد.

مدیرطرح ساماندهی ناژوان با اشاره به خشک شدن چنار مرتضی علی بیان کرد: چنار مرتضی علی نماد هویت محله دستگرد و تاج سبزمنطقه ناژوان بود که متاسفانه با چند دوره خشکسالی اصفهان روبرو شد.

هاشمیان ضمن تشکر از شهروندان اصفهانی گفت: ناژوان به عنوان اولین حلقه حفاظتی هوای اصفهان، به عنوان فیلتر و تلطیف کننده هوای کلانشهراصفهان سرمایه ملی محسوب می شود که مردم فرهیخته شهر اصفهان قدرآن را دانسته و در نگهداری از آن همراه و همیار شهرداری هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه