سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان خبر داد:

دستگیری اعضای باند ۶ نفره سارقان خودرو در اصفهان / کشف ۱۲ دستگاه خودروی مسروقه

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: اعضای باند ۶ نفره سارقان خودرو در اصفهان توسط پلیس آگاهی استان اصفهان شناسایی و دستگیر شدند.

دستگیری دو برادر سارق خودرو و لوازم خودرو

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ حسین ترکیان گفت: در پی سرقت چندین دستگاه خودرو در مناطق شرق و شمال شهرستان اصفهان اعضای باند ۶ نفره سارقان خودرو های زانتیا و پژو ۴۰۵ به ارزش ۲۵ میلیارد ریال دستگیر شدند.

وی افزود: کارآگاهان با استفاده از پایش تصویری سرانجام یک نفر از سارقان سابقه دار که در این سرقت ها دست داشت را شناسایی و در عملیاتی ویژه با هماهنگی مقام قضائی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

این مقام انتظامی بیان کرد: متهم دستگیر شده هنگامی که با اسناد و مدارک ارائه شده از سوی پلیس روبرو شد به بزه انتسابی خود با همدستی ۲ نفر دیگر اقرار کرد که همدستان وی نیز در عملیاتی دیگر توسط کارآگاهان  شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان، بیان کرد: در تحقیقات بیشتر مشخص شد سارقان، خودروها را پس از سرقت در اختیار ۳ نفر دیگر قرار داده و این افراد هم برای اینکه کسی متوجه سرقتی بودن خودروها نشود، ارکان اصلی این خودروها را با ارکان اصلی خودروهای تصادفی جابجا کرده و سپس آنها را بفروش می رساندند.

سرهنگ ترکیان با اشاره به دستگیری ۳ عضو دیگر این باند در عملیات ضربتی و موفقیت آمیز کارآگاهان پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: در این عملیات طی بازرسی از مخفیگاه متهمان ۱۲ دستگاه خودروی سواری زانتیا و پژو ۴۰۵ مسروقه کشف شد که کارشناسان مربوطه ارزش خودروهای سرقتی آنها را  ۲۵ میلیارد ریال تخمین زدند.

رئیس پلیس اگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از تحویل متهمان به مراجع قضائی و استرداد خودروها به مال باختگان خبر داد و  اظهار داشت: با توجه به اینکه بررسی نشان می دهند خودروهای به سرقت رفته توسط سارقان فاقد هرگونه تجهیزات ایمنی بودند در این خصوص به شهروندان توصیه می کنیم ضریب ایمنی خودروهای خود را با تجهیزاتی نظیر، دزدگیر، سوئیچ مخفی، قفل فرمان، قفل پدال و ... بالا برده و فرصت سرقت کردن را از سارقان بگیرند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه