سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

همزمان با سراسر کشور؛

رزمایش سراسری دفاع از مَقر ادارات در شرکت گاز استان اصفهان برگزار شد

رزمایش سراسری دفاع از مَقر ادارات" توسط کارمندان بسیجی پایگاه مقاومت بسیج شرکت گاز استان اصفهان و همکاران حراست همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

شرکت گاز اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، رزمایش سراسری دفاع از مَقر ادارات ، بسیجیان شرکت گاز استان اصفهان در حرکتی نمادین به صیانت و حراست از مقر و ساختمان اداری شرکت پرداختند.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان ، در این رزمایش ضمن قدردانی از حضور همیشگی کارکنان بسیجی در عرصه های مختلف، از همکاران بسیجی به عنوان مدافعان اهداف و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی یاد کرد و گفت: حضور پرشور و به موقع نیروهای بسیجی در هر عرصه ای موجب تسریع در انجام امور و رفع آن مشکلات گردیده است.

سید مصطفی علوی افزود: بر اساس آیات و روایات قرآنی و اسلامی ما به عنوان یک مسلمان باید برای دفاع از آرمان ها و اهداف دین، همیشه آماده بوده و با اجرای این گونه برنامه های دفاعی، آمادگی  خود را برای دفاع از حریم و مرزهای نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام نمایم.

در ادامه حسینی مهر فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شرکت گاز استان، ضمن قدردانی از حضور پرشور و با شکوه نیروهای بسیجی و همکاران حراست، این رزمایش را اقدامی مثبت در جهت بازدارندگی دشمنان اسلام عنوان کرد و افزود: این اقدامات دفاعی یادآور حماسه ها و رشادت های شهدای والامقام در هشت سال دفاع مقدس است که زمینه اعلام آمادگی در مقابل دشمنان و موجب ایجاد آرامش برای آحاد جامعه خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه