سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مسعود شیروانیان خبر داد:

بهره برداری از پروژه احداث لاگون های شیرابه در آذرماه سال ۹۹

رئیس کارخانه پردازش پسماند و تولید کود آلی شهرداری اصفهان بیان کرد: پروژه احداث لاگون های شیرابه در آذرماه سال۹۹ در اصفهان به بهره برداری می رسد.

لاگون های شیرابه

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، مسعود شیروانیان با بیان اینکه در بهمن ماه به دلیل شیوع ویروس کرونا عملیات اجرائی پروژه احداث لاگون های شیرابه به طور موقت، متوقف شد، گفت: با توجه به میزان پیشرفت پروژه پیش بینی می شود در پایان آذر ماه سال ۹۹ این پروژه به بهره برداری برسد.

وی توضیح داد: به منظور مدیریت و کنترل شیرابه های حاصل از پردازش پسماند شهری، در سال گذشته پروژه ای تعریف شد که شامل احداث کانال انتقال شیرابه، حوضچه های ته نشینی و لجن گیر، ۳ عدد لاگون تصفیه شیرابه به روش تبخیری با پوشش ژئو ممبران و فنس های اطراف آن بود.

رئیس کارخانه پردازش پسماند با اشاره به از سرگیری پروژه در ماه آینده توضیح داد: با توجه به اهمیت موضوع و از سوی دیگر امکان پذیر نبودن اجرای پروژه در نیمه اول سال به دلیل افزایش شیرابه پسماند ، ادامه اجرای پروژه که شامل اتمام پوشش لاگون شماره ۳ و اتمام کانال انتقال شیرابه و فنس های اطراف آن است از  ابتدای مهر ماه آغاز می شود.

شیروانیان در خصوص پیش بینی پایان این پروژه نیز بیان کرد: با توجه به میزان پیشرفت پروژه پیش بینی می شود در پایان آذر ماه سال ۹۹ این پروژه به بهره برداری برسد.

رئیس کارخانه پردازش پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به این که شیرابه حاصل از پسماندها مایعی آلوده، سمی و خطرناک است، بیان کرد: اگر چه تلاش ها در سازمان بر ایجاد تجهیزات و امکانات مناسب برای به حداقل رساندن خطرات شیرابه متمرکز شده است، اما شهروندان نباید از نقش خود در این خصوص غافل شوند بلکه لازم است با اتخاذ رویکرد صحیح در مدیریت پسماندهای خانگی، آبگیری پسماندها، قرار دادن در کیسه مشکی و قرار ندادن پسماند در بیرون از منزل در خارج از زمان های مقرر از تولید و انتشار شیرابه جلوگیری کرده و مانع از انتشار این مایع پرخطر در منابع آبی و خاکی شوند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه