سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

سرهنگ محمدرضا محمدی خبر داد:

اینترنتی شدن خدمات تعویض پلاک از ۲۹ شهریور ماه در اصفهان

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان از اینترنتی شدن خدمات تعویض پلاک از ۲۹ شهریور ماه در اصفهان خبر داد.

سرهنگ محمدی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ محمدرضا محمدی اظهار داشت: از ۲۹ شهریور ماه خدمات تعویض پلاک در مراکز شماره ۱ و ۲ کلان شهر اصفهان فقط به صورت اینترنتی انجام می شود.

 وی افزود: هرشخص بر اساس شماره ملی و شماره تلفن همراهی که بنام خود ثبت شده مجاز به دریافت یک کد کاربری بوده و درج آدرس محل سکونت متقاضی نیز در فیلد مربوطه الزامی است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان گفت: از شهروندان می خواهیم تا از تاریخ ۲۹ شهریور ماه به بعد بدون اخذ نوبت دهی اینترنتی به مراکز تعویض پلاک مراجعه نکنند.

وی افزود: هرشخص بر اساس شماره ملی و شماره تلفن همراهی که بنام خود ثبت شده مجاز به دریافت یک کد کاربری بوده و درج آدرس محل سکونت متقاضی نیز در فیلد مربوطه الزامی است.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان بیان کرد: هر فرد از زمان نوبت دهی به مدت یک ساعت فرصت مراجعه به مراکز را خواهد داشت و در غیر اینصورت با ارسال پیامک نوبت وی لغو می گردد.

وی با بیان اینکه امکان لغو نوبت رزرو شده وجود داد گفت: هر خودرو در طول روز برای یک مرتبه مجاز به اخذ خدمات و تعویض پلاک است.

این مقام انتظامی ادامه داد: در صورت نقص مدارک و ایرادات احتمالی شخص صرفا تا پایان وقت اداری همان روز مجاز به اخذ خدمات با نوبت اولیه بوده و در غیر اینصورت نیاز به دریافت نوبت جدید در روزهای بعدی است .

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با بیان اینکه دریافت نوبت برای خودروهای نوشماره و وارداتی بدون پلاک صرفا با شماره شاسی امکان پذیر است تاکید کرد: امکان دریافت پلاک تهران، از مراکز تعویض پلاک شهر اصفهان وجود ندارد .

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه