سرخط خبرها
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اصفهان ناحیه یک خبر داد:

افقی روشن ویژه منطقه حصه با طرح پیشنهادی اوقاف اصفهان

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اصفهان ناحیه یک گفت: آمادگی داریم با طرح جدید اوقاف و رویکرد جدید ریاست محترم سازمان منطقه حصه را مناسب سازی تا مشکلات منطقه حصه رفع گردد.

حجت الاسلام توسلی

 به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حجت‌الاسلام اصغر توسلی اظهار کرد: حصه منطقه آسیب‌پذیری است که آمادگی داریم منطقه را مناسب‌سازی کرده و در این زمینه اوقاف طرح جدیدی  را برای رفع موانع پیش روی مردم دارد که انشاالله بزودی از طریق رسانه ملی  توسط مدیر کل محترم  اوقاف تشریح خواهد شد.

 وی افزود: تا تعامل، هم‌افزایی و همراهی بین مسولین  و اداره اوقاف و امور خیریه در استان نباشد، حرکت مثبتی در این خصوص  اتفاق نمی‌افتد.

حجت‌الاسلام توسلی  تصریح کرد: با توجه  به بررسی های انجام شده  در این زمینه  و با توجه به رویکرد جدیدی که نماینده ولی فقیه  و ریاست محترم سازمان  دارد طرح پیشنهادی به جهت  سامان بخشیدن به موقوفات منطقه حصه می باشد که در مرحله اول بخشی از منطقه را شامل وبخش دیگری هم در دست بررسی می باشد که بطور کامل وجامع در هفته وقف به جهت تسهیل کار مردم شریف و متدین این منطقه  از طریق رسانه ملی و منابع خبری تشریح می گردد.

وی اضافه کرد: در اجرایی کردن این طرح نیازمند یاری تمام مسئولین وهمراهی مردم خوب و انقلابی منطقه حصه هستیم.

 رئیس اداره  اوقاف و امور خیریه شهرستان اصفهان ناحیه یک  در ادامه خاطر نشان کرد: در زمینه مناسب سازی منطقه حصه نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه اصفهان حضرت آیت الله طباطبایی نژاد نیز رهنمودهایی داشتند که در اجرایی شدن این طرح حتما مدنظر قرار خواهد گرفت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه