English

مدیرکل کمیته امداد استان یزد؛

اطعام حسینی با همراهی مردم عاشورائی استان یزد اجرا می شود

مدیر کل کمیته امداد یزد گفت: در رزمایش ملی ایران همدل طرح اطعام حسینی با همراهی مردم عاشورائی استان یزد و بهره مندی از ظرفیت ماه های محرم و صفر و ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برای اطعام نیازمندان استان اجرا می شود.

صندوق صدقه

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محمد شجاعان مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: در ادامه رزمایش ملی ایران همدل طرح اطعام حسینی با همراهی مردم عاشورائی استان یزد و بهره مندی از ظرفیت ماه های محرم و صفر و ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برای اطعام نیازمندان استان اجرا می شود.

وی  با بیان اینکه یکی از مهمترین آداب و رسوم عزاداری موضوع اطعام و نذری دادن به ویژه در ایام ماه محرم و صفر است، گفت: در ادامه رزمایش ملی ایران همدل طرح اطعام حسینی با همراهی مردم عاشورائی استان یزد و بهره مندی از ظرفیت ماه های محرم و صفر و ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برای اطعام نیازمندان استان اجرا می شود.

وی افزود: مردم پرشور و شعور استان یزد در راه کمک به نیازمندان از هیچ کوششی دریغ نمی کنند و در رزمایش گسترده مواسات و همدلی در قالب طرح های اطعام مهدوی درماه مبارک رمضان و اطعام علوی در روزعید غدیر خم مشارکت و همکاری خوبی داشتند و در ادامه امیدواریم در طرح "اطعام حسینی در ماه محرم و صفر نیز با این نهاد همدل و همراه باشند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه