سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مدیرآبفا لنجان خبر داد:

افتتاح طرح آبرسانی به۴ شهر و ۱۵روستای شهرستان لنجان در آینده ای نزدیک

مدیرآبفا لنجان از افتتاح طرح آبرسانی به۴ شهر و ۱۵روستای شهرستان لنجان در آینده ای نزدیک خبر داد.

مدیرآبفا لنجان

علی بیکیان محمدی بیان کرد: طرح آبرسانی از تصفیه خانه باباشیخعلی به شهرهای زاینده رود، باغشاد، چرمهین، باغبهادران و ۱۵ روستای تابعه آن به پیشرفت ۹۸ درصدی رسیده است و در آینده نزدیک رسما به بهره برداری می رسد.

 وی اعلام کرد: برای اجرای این پروژه بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است و با اجرای این پروژه ۲۶۰ لیتر در ثانیه از آب تصفیه خانه اصفهان برای شرب ساکنان ۴ شهر و ۱۵ روستای تابعه شهرستان لنجان که در مجاورت تصفیه خانه قرار دارند، تخصیص می یابد.

بیکیان محمدی با بیان اینکه تنها ۳۰۰ متر از ۳۳ کیلومتر طول خط انتقال هنوز اجرا نشده است عنوان کرد: به منظور اجرای پروژه آبرسانی به شهرها و روستاهای شهرستان لنجان ۳ مخزن  و ۲ باب ایستگاه پمپاژ احداث گردیده است.

این مقام مسئول با اشاره به جمعیت تحت پوشش این طرح تصریح کرد: با اجرای این پروژه بیش از ۷۰ هزار نفر تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ قرار می گیرند که ۴۰ هزار نفر آن شامل جمعیت شهری و ۳۰ هزار نفر دیگر را جمعیت روستایی تشکیل می دهند.

مدیر آبفا لنجان با بیان اینکه عملیات اجرای این پروژه در سال ۸۷ آغازشد، اظهار داشت: از سال ۸۷ تا ۹۵ تنها ۳۰ درصد این پروژه عملیاتی شد، و از ۹۵ تا کنون بیش از ۶۸ درصد این پروژه اجرایی گردید.

بیکیان  با اشاره به برخی از عوامل زمانبر شدن این پروژه بیان داشت: در ابتدا مقرر گردید اعتبارات این پروژه از محل  اعتبارات ملی تامین شود و تخصیص قطره چکانی اعتبارات ملی موجب شد مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان برای تکمیل این پروژه دستور تخصیص اعتبارات جاری را صادر نماید و این امر منجر به تسریع در روند اجرای پروژه گردید.

 مدیرآبفا لنجان عنوان کرد: شهرستان لنجان در غرب استان قرار دارد و کشاورزی در این منطقه از رونق خوبی برخوردار است، بر این اساس برای آزادسازی زمین به منظور اجرای پروژه با معارضین بسیار مواجه بودیم که این رویداد یکی از عوامل  متوقف شدن  اجرای پروژه در سالهای ۹۰ تا ۹۵ بوده است.

طرح آبرسان

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه