عزیز حبیبی:

مجوز‌های لازم برای پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی اخذ شد

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در حال حاضر مجوز‌های لازم برای پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی اخذ شده است.

محقق اردبیلی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: در حال حاضر مجوز‌های لازم برای پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی اخذ شده است.

وی تعامل با دانشگاه‌های خارجی را موثر دانست و افزود: در صدد هستیم در این راستا تعامل با دانشگاه‌های خارجی را افزایش داده و برای پذیرش دانشجویان خارجی را پیش ببریم.

حبیبی با تاکید بر همکاری‌های دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: دانشگاه محقق اردبیلی که تاکنون ارتباط خوبی با دانشگاه‌های سایر کشورها داشته است از این امتیاز نیز برای تبادل دانشجویان و اساتید استفاده خواهد کرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در این خصوص ادامه داد: در حال رایزنی برای اعزام هیاتی از دانشگاه محقق اردبیلی به عراق و گفت و گو و مذاکره با دانشگاه‌های این کشور هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه