سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

جشنواره لاله های کُندر در خاورمیانه بی نظیراست/کاشت دومیلیون و ۱۰۰ هزار پیاز لاله در دل طبیعت

یکی از عوامل برگزارکننده جشنواره لاله های کُندر با بیان اینکه بالغ بر دو میلیون و ۱۰۰هزار پیاز لاله ها در این مزرعه لِزور کاشت شده است، گفت: این جشنواره لاله ها نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه بی نظیر است،

کندر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، در نخستین روزهای اردیبهشت ماه سال جاری، مزرعه جشنواره لاله های کُندر در جاده چالوس میزبانی جمعیت قابل توجهی از علاقمندان به طبیعت گردی و گردشگران داخلی و حتی در چند مورد گردشگران خارجی بوده است.

اما چند روزی می شود که به دلیل اهمیت پرهیز از شکل گیری هرگونه تجمع و همچنین پایبندی به پروتکل های بهداشتی در برابر شیوع کرونا از جمله رعایت فاصله گذاری اجتماعی، حضور بازدیدکنندگان در جشنواره زیبای لاله های کُندر با مشکلاتی مواجه شده است.

در خصوص برگزاری این جشنواره لاله ها در دل طبیعت زیبای روستای کُندر، غلامرضا مصطفایی مالک و مدیر مزرعه لِزور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اظهار کرد: امسال جشنواره لاله ها را با کمک  برادر خود و با مشارکت مدیریت مجموعه گل الف برگزار کرده ایم.

وی در ادامه افزود: این جشنواره لاله ها نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه بی نظیر است، حتی در کشور هلند نیز که مهد پرورش گل است یک چنین مجموعه ای از گل های لاله در این وسعت، در دل طبیعت و فضایی صخره ای اجرایی نشده است.

مدیریت مزرعه لِزور بیان کرد: در سطح عرصه ۳.۵ هکتاری بالغ بر ۲ میلیون و ۱۰۰ پیاز لاله در لِزور کاشت شده است؛ این در حالی است که سال گذشته در باغ گلهای پارک شهید چمران کرج ۲۳۰هزار و در باغ لاله های گچسر نیز بالغ بر ۷۰ هزار پیاز لاله کاشت شده است، لاله های نواری که فروردین امسال در کاخ مروارید مهرشهر کاشت شده است نیز بالغ بر ۷۰ هزار پیاز لاله است.

وی توضیح داد: سال گذشته حدود ۳ میلیون پیاز لاله از کشور هلند خریداری کردیم تا بتوانیم امسال شاهد شکوفایی آن در سطح مزرعه خود باشیم، از پیاز لاله های خریداری شده بالغ بر ۷۰۰ هزار را شهرداری تهران از ما خریداری کرد.

مصطفایی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۵ رنگ گل و واریته لاله در این مزرعه کاشت شده است، تاکید کرد: در آینده می توانیم این لاله ها را تکثیر کنیم تا نیازی به واردات آن از خارج کشور نباشد.

وی با اشاره به اینکه از اواخر آذرماه کاشت پیازهای لاله در مزرعه لِزور آغاز شد، افزود: در پنجم فروردین ماه امسال نخستین غنچه های لاله ها شکوفا شد و با توجه به اقلیم روستای کُندر پیش بینی می کنیم لاله های کاشت شده تا پنجم خرداد ماه ۹۹ ماندگار باشد.

مدیریت مزرعه لِزور با این توضیح که به دلیل بحث شیوع کرونا با تاخیر یک ماهه و از پنجم اردیبهشت ماه شرایط بازدید عموم از جشنواره لاله های لِزور فراهم شد، عنوان کرد: برای این مجموعه تبلیغاتی نداشتیم و انتشار تصاویر جشنواره لاله های کُندر موجب بازدید بیشتر مردم از آن شد.

وی بیان کرد: در حال حاضر رستوران مرکزی، سالن غذاخوری، نانوایی و فضاهای اقامتگاهی 6 تا 50 متری برای اقامت چند روزه بازدیدکنندگان در این مجموعه پیش بینی شده است.

مصطفایی در بخش دیگری تشریح کرد: با فعالیت این منطقه بوم گردی در دل روستای کُندر بالغ بر 50 نفر اشتغال زایی مستقیم و حدود 200 نفر اشتغال زایی غیر مستقیم ایجاد شده است، همچنین قرار بود 300 غرفه فروش در قسمت ورودی مزرعه برپا کنیم که به دلیل شیوع کرونا این برنامه را لغو کردیم.

وی با بیان اینکه در هفته نخست روزانه حدود 2 تا 3 هزار نفر از جشنواره لاله های لِزور روستای کُندر بازدید کردند، عنوان کرد: این آمار در چند روز پایانی قبل از اعمال محدودیت  در بازدید عموم به 6 هزار نفر در روز نیز رسیده بود.

مدیریت مزرعه لِزور در پایان یکی از مشکلات موجود برای این منطقه بوم گردی روستای کُندر را نبود راه دسترسی مناسب ذکر کرد و گفت: در این محدوده یک راه مالرو قیدمی وجود دارد که مجوز استفاده از آن به عنوان پیاده راه را دریافت کرده ایم اما خواهش ما از مسئولان این است که موافقت کنند تا از این مسیر 2.5 کیلومتری بتوانیم به عنوان مسیر عبوری خودروها استفاده کنیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه