سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

دومین مرحله از طرح راه بخشنده در آزادراه قم – تهران عملیاتی شد

به منظورافزایش ضریب ایمنی و کاهش حداکثری حوادث جاده‌ای، دومین مرحله از طرح راه بخشنده در آزادراه قم – تهران عملیاتی شد.

طرح راه بخشنده در آزادراه قم – تهران

به گزارش خبرگزاری موج قم، سرپرست راهداری آزادراه و جاده قدیم قم – تهران درتکمیل خبر فوق افزود: طی دومین مرحله از این طرح که در ۵ کیلومتر از آزادراه قم - تهران ( لاین غربی ) اجرا می‌گردد افزون بر ۲۴۰۰ شاخه گاردریل و پایه حذف می‌شود.

حسین برقراری درتوضیح بیشتر این خبر اضافه کرد: اجرای طرح راه بخشنده به منظور کاهش آسیب‌های وارده به سرنشین و خودرو درصورت انحراف از لاین حرکتی اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: به عبارتی درصورت خروج خودرو از مسیر حرکتی و انحراف آن به شانه و حریم راه، با اجرای تمهیداتی همچون آرامسازی (اصلاح شیب شیروانی، تسطیح حریم، علف زنی، رفع موانع و حفاظهای جاده ای و .... ) از شدت آسیب‌های وارده به سرنشین و خوردرو به میزان چشمگیری جلوگیری به عمل آید.

برقراری درخصوص علت حذف گاردریل و دیگر حفاظ‌های جاده‌ای در طرح راه بخشنده عنوان کرد: با توجه به اینکه درطرح مذکور با اصلاح شیب شیروانی و تسطیح حریم خطرات ناشی از خروج احتمالی خودرو از مسیر حرکتی به میزان قابل توجهی کاسته می‌شود، ضرورت نصب و نگهداری گاردریل و دیگر حفاظ‌های ایمنی در شانه راه منتفی است.

وی ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های اجرای طرح راه بخشنده، کاهش هزینه‌های نصب و نگهداری حفاظ‌های جاده‌ای در شانه راه‌هاست.

حسین برقراری در خصوص اقداماتی که در راستای اجرای این طرح درحال اجرا است، اظهار داشت: دردومین مرحله از این طرح که درحد فاصل کیلومتر ۳۰ الی ۲۵ لاین غربی ( باند برگشت ) آزادراه قم – تهران درحال اجراست، افزون بر ۱۲۰ هزار متر مکعب بارریزی صورت می‌پذیرد.

وی بازه زمانی اجرای پروژه را ۴ ماهه برآورد کرد و ابراز امیدواری نمود: درصورت مساعد بودن شرایط جوی و استمرار عملیات، شاهد بهره برداری از این پروژه مهم در پایان مردادماه سالجاری باشیم.

وی با بیان این موضوع که تمامی مراحل اجرایی طرح به صورت امانی و توسط عوامل و ماشین آلات اداره متبوع طراحی و عملیاتی شده تصریح کرد: افزون بر ۱۷ نفر عوامل اجرایی ضمن بهره‌مندی از ۱۱ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین درحال اجرای این پروژه بزرگ است.

سرپرست راهداری آزادراه و جاده قدیم قم – تهران درادامه به احداث یک باب پارکینگ اضطراری در قطعه درحال اجرای طرح راه بحشنده اشاره کرد و یادآور شد: به‌دلیل وقوع غالب حوادث جاده‌ای در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها، احداث پارکینگ‌های اضطراری در کیلومترهای منتهی به شهرها می‌تواند درکاهش حوادث ناشی از خستگی و خواب آلودگی راننده به میزان چشمگیری بکاهد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه