سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

علی صالحی خبر داد؛

تخریب مستحدثات غیرمجاز و بازگشت اراضی ملی به بیت‌المال

علی صالحی از تخریب مستحدثات غیرقانونی در ساحل جزیره هرمز و رفع تصرف از ۲۸۰۰متر از اراضی این جزیره خبر داد.

رفع تصرف اراضی ملی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، علی صالحی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از برخورد قاطع دستگاه قضایی با تصرفات غیرقانونی در جزیره هرمز خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه براساس گزارش دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، برخی سودجویان مبادرت به تصرفات غیرمجاز اراضی در جزیره هرمز کرده بودند  ، دستگاه قضایی با ورود به موضوع ، ضمن قلع و قمع مستحدثات غیر مجاز نسبت به رفع تصرف بیش از ۲۸۰۰مترمربع از اراضی این جزیره اقدام کرد.

علی صالحی از تخریب مستحدثات غیرقانونی در ساحل جزیره هرمز و رفع تصرف اراضی ملی از ۲۸۰۰متر از اراضی این جزیره خبر داد.

وی در ادامه بر لزوم هماهنگی هرچه بیشتر میان دستگاه قضایی و سایر نهادهای مسئول در حوزه صیانت از اراضی تأکید کرد و افزود: در خصوص ساخت و سازها و تصرفات غیر مجاز در جزیره هرمز، تدابیر لازم اندیشیده شده است و بررسی نحوه واگذاری در دستور کار دادگستری استان هرمزگان و شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان قرار دارد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان   تصریح کرد: دستگاه قضایی نسبت به پدیده زمین خواری حساسیت خود را دو چندان کرده و عرصه را برای کسانی که اقدام به تصرفات غیرمجاز می کنند تنگ خواهد کرد و از این پس با متصرفان به گونه‌ای برخورد خواهد شد که دیگر دست اندازی به اراضی ملی برای آنان سودی در بر نداشته باشد.
وی  همچنین از تشکیل کارگروه هایی تخصصی در شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان هرمزگان به منظور مقابله منسجم و هدفمند با تصرفات، تغییر کاربری و ساخت و سازهای غیرمجاز خبر داد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه