سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

مدیر کل ستاد مدیریت بحران کردستان خبر داد:

تعطیلی کلیه ی مدارس و دانشگاه های کردستان تا پایان هفته جاری

مدیر کل ستاد مدیریت بحران کردستان گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت دانش آموزان و دانشجویان و کادرهای آموزشی، دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مدارس مقاطع مختلف تحصیلی و کتابخانه‌های عمومی این استان تا پایان هفته جاری تعطیل است.

ویروس کرونا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، محمد فلاحی امروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران کردستان با اعلام این مطلب،اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت دانشجویان و دانش آموزان و ضدعفونی کردن کلاس‌ها، تمام دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مدارس ابتدایی، پیش دبستانی، متوسطه اول و دوم و هنرستان های فنی حرفه ای و کتابخانه‌های عمومی کردستان تا پایان هفته تعطیل اعلام شده ولی کادر اداری می بایست در محل کار خود در این ایام حضور داشته باشند.

مدیر کل ستاد مدیریت بحران کردستان با بیان اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلای کسی در استان کردستان به ویروس کرونا گزارش نشده ولی همه مراکز درمانی برای ارائه خدمات به بیماران احتمالی آماده هستند، افزود: تصمیم تعطیلی مراکز آموزشی از ستاد مدیریت بحران استان کردستان اتخاذ و اجرایی شده است.

امروز نیز مدارس مقاطع مختلف تحصیلی و برخی دانشگاه های کردستان تعطیل اعلام شده بود که با این مصوبه مدیریت بحران، تا آخر هفته جاری همه این مرکز آموزشی تعطیل هستند ضمن اینکه برساس تصمیم مسوولان، هیچ برنامه فرهنگی و اجتماعی نیز در استان کردستان برگزار نخواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم گفت: کرونا هنوز به استان نرسیده اما این بیماری ممکن است در آینده افرادی را مبتلا کند که لذا پیشگیری و مراقبت های فردی و رعایت توصیه های بهداشتی از سوی همگان ضروری است.

ابراهیم قادری با بیان اینکه مواردی از ابتلا به این بیماری در چند استان کشورمان مشاهده شده است،  افزود: پرسنل دانشگاه علوم پزشکی آموزش لازم را دیده اند و این دانشگاه آمادگی برخورد با بیماری کرونا را دارد و جای نگرانی نیست و در هر شهرستان یک بیمارستان برای قرنطینه بیماران احتمالی مد نظر قرار گرفته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: شهروندان عادی نیازی به استفاده از ماسک ندارند اما بیماران حتما از ماسک استفاده کنند چرا که در صورت سرفه از انتقال بیماری تا حدودی جلوگیری خواهد کرد البته شستن دست و صورت مداوم و پرهیز از دست دادن و روبوسی از سوی همگان رعایت شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه