سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

آیت الله سعیدی:

ورود افراد اصلح به مجلس می‌تواند مشکلات کشور را رفع کند

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) ضمن ابراز امیدواری از انتخاب افراد اصلح برای ورود به مجلس شورای اسلامی از سوی مردم گفت: مجلس ریل گذار نظام است و انتخاب اصلح می‌تواند گامی در راستای رفع مشکلات باشد.

سعیدی 1

به گزارش خبرگزاری موج قم، آیت‌الله سید محمد سعیدی در حاشیه شرکت در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه در طول انقلاب اسلامی مردم همیشه در صحنه حضور داشتند، اظهار کرد: این حضور پرشور مردم در صحنه‌ها موجب شده است همواره انقلاب در مقابل نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان پیروز و سربلند باشد.

وی مشارکت در تعیین سرنوشت توسط مردم را از نگاه امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: مجلس ریل گذار پیشرفت و اقتدار نظام اسلامی است و مردم به خوبی از امر آگاه هستند.

امام جمعه قم تفاوت‌های انقلاب اسلام و رژیم پهلوی را در تعیین سرنوشت جامعه مورد توجه قرار داد و با تاکید بر اینکه با وجود حضور پرشور مردم در برهه‌های حساس انقلاب دشمن همواره بر دشمنی خود افزوده است، اظهار کرد: به‌رغم این دشمنی‌های، انگیزه مردم برای حضور درصحنه‌های مختلف دوچندان می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه امسال شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهانش این انگیزه را برای حضور پرشور در انتخابات برای مردم ایجاد کرده است، افزود: دشمن باید بداند که توطئه افکنی‌هایش نتیجه‌ای معکوس در میان ملت دارد و امروز مردم با حضور پرشور خود پای صندوق‌های رای این مساله را به وضوح نشان خواهند داد.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه