English

مسئولان در موضع گیری های خود مواظب سؤ استفاده دشمن باشند

امام جمعه یزد گفت: مسئولان در موضع‌گیری‌های خود باید مواظب باشند تا دشمنان از آن سوء استفاده نکنند.

نماز جمعه تهران - ۱۱ بهمن ۱۳۹۸

به گزارش خبرگزاری موج یزد، آیت الله محمدرضا ناصری امام جمعه یزد تاریخ به خوبی گویای این موضوع اساسی است که کرنش و کوتاه آمدن در برابر دشمنان و آمریکا موجب جسارت و گستاخی بیشتر آنها می‌شود بنابراین  نباید لحظه‌ای دست از مقاومت برداشت.

امام جمعه یزد به جنایات متعدد آمریکا و غرب در ۴۰ سال گذشته علیه نظام در ابعاد مختلف اشاره کرد و از مردم و مسوولان همدلی و مقاومت انقلابی را بیش از گذشته خواستار شد.

ناصری با اشاره به اینکه مذاکره و صحبت از آن هیچ دردی را برای ملت و کشور دوا نمی‌کند اظهار داشت: مسئولان در موضع‌گیری‌های خود باید مواظب باشند تا دشمنان از آن سوء استفاده نکنند.

وی به قرارداد معامله قرن اشاره کرد و گفت: این قرارداد شکست خواهد خورد.

وی به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ضرورت برگزاری مناسب آن با همکاری همه مردم و مشارکت گسترده اشاره کرد و تکریم ایام‌الله را یک وظیفه مهم  دینی و انقلابی دانست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه