سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

یوسف خدادادی:

توسعه اگر با تعادل نباشد تخریب منابع طبیعی را به دنبال دارد

معاون دادگستری استان اردبیل گفت:توسعه اگر با تعادل نباشد تخریب منابع طبیعی را به دنبال دارد که به همین منظور باید با هدف درک منابع طبیعی در زندگی باید آموزش‌های لازم در راستای صیانت از محیط طبیعی مبنای کار قرار گیرد.

خدادادی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، یوسف خدادادی معاون دادگستری استان اردبیل در دیدار با برخی متولیان منابع طبیعی در اردبیل اظهارکرد:توسعه اگر با تعادل نباشد تخریب منابع طبیعی را به دنبال دارد که به همین منظور باید با هدف درک منابع طبیعی در زندگی باید آموزش‌های لازم در راستای صیانت از محیط طبیعی مبنای کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی اقدامات مسئولان در امر احیا و اهمیت به منابع طبیعی قابل قبول نبوده و این امر نابودی مراتع و جنگل‌ها را به دنبال داشته است.

معاون دادگستری استان اردبیل با اشاره به این که بی‌توجهی به شاخصه‌های زیست محیطی در این زمینه مشکل‌ساز شده است بیان کرد: درصدد هستیم با صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست برنامه‌ریزی‌های اساسی داشته باشیم و یکی از دغدغه‌های جدی را در جامعه برطرف کنیم که این موضوع به عنوان یک اولویت اساسی مطرح است.

*صیانت از محیط طبیعی سبب رشد و بالندگی جامعه می‌شود

خدادادی تصریح کرد: صیانت از محیط طبیعی سبب رشد و بالندگی جامعه می‌شود و در این زمینه پیشگیری از تخریب و تعرض منابع طبیعی و اراضی ملی یکی از مهم‌ترین مواردی است که با همکاری مسئولان و دستگاه‌های اجرایی مربوطه انتظار می‌رود مورد توجه واقع شود.

وی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی در امر فرهنگ‌سازی بسیار حائز اهمیت است چرا که صیانت از بیت‌المال یکی از اقدامات بسیار اساسی و مهم است که باید با توسعه عوامل پیشگیرانه از تخریب و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی جلوگیری به عمل آید و مشکلات موجود در این زمینه برطرف شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه