سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

آموزش های فنی و حرفه ای به اشتغال پایدار جوانان کمک می کند

مدیرکل آموزش‌ فنی و حرفه ای یزد گفت: ارائه آموزش‌های متناسب با نیاز بازارکار که به اشتغال مولد و پایدار جوانان در جامعه کمک می کند.

فنی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، امیرسعید مصباح مدیرکل آموزش‌ فنی و حرفه ای یزد گفت: ارائه آموزش‎های مهارتی در مراکز زیر پوشش این نهاد باید بر پایه نیاز بازارکار استان و متناسب با مطالبات جوانان و با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها و همکاری خانواده‌ها و همراهی مسوولان باشد.

وی در دیدار با فرماندار مهریز افزود: ارائه آموزش‌های متناسب با نیاز بازارکار که به اشتغال مولد و پایدار جوانان در جامعه کمک می کند از جمله امور، برنامه‌ها و مسوولیت‌هایی هست که بر عهده مراکز فنی و حرفه گذاشته شد.

وی ادامه داد: با شناسایی عوامل بیکاری جوانان به این نتیجه رسیدیم که در ارائه آموزش‌های مهارتی منطبق با نیاز بازارکار باید فعالیت های بیشتری انجام شود و نیازسنجی‌ها در مورد برگزاری دوره‌های مهارتی، تدوین برنامه‌ها بر اساس نیازهای بلند مدت مهریز برای تربیت نیروی انسانی به تناسب فعالیت‌ها و پروژه‌ها انجام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه