سرخط خبرها
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید
  • رئیس بانک مرکزی: در روزهای آتی بخشی از فشار تورم کالاها کاسته خواهد شد
  • ۶۰ لیتر سهمیه بنزین تیرماه شارژ شد
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرار گرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد

تا اطلاع ثانوی؛

توزیع هرگونه کیک و بیسکویت در مدارس شهرستان بروجرد ممنوع شد

با اعلام شبکه بهداشت و درمان بروجرد، مصرف انواع کیک، بیسکویت و کیک نان‎ در مدارس این شهرستان، تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شد.

ممنوع

به گزارش خبرگزاری موج لرستان، رییس شبکه بهداشت و درمان بروجرد، گفت: با توجه به اهمیت موضوع کیک های آلوده، توزیع و مصرف هرگونه کیک، بیسکویت و کیک نان، تا اطلاع ثانوی در مدارس بروجرد ممنوع شد.

کاکاوند، تصریح کرد: برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در بحث کیک های حاوی قرص، کیک های موجود در بوفه مدارس بروجرد توسط بازرسان شبکه بهداشت جمع آوری شد اما، انتظار می رود دانش آموزان جهت تامین اغذیه مورد نیاز، از غذاهای خانگی استفاده کنند.

کاکاوند با اشاره به موضوع آنفلوانزا اضافه کرد: با اقدامات انجام شده و ارائه برنامه های پیشگیری در سطح خانه ها و مراکز بهداشت موضوع آنفلوآنزا در این شهرستان کنترل شده است.

وی ادامه داد: شهروندان به ویژه دانش آموزان باید به طور  مرتب و مستمر با شستشوی دست ها و رعایت نکات بهداشتی در راستای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا اقدام کنند.

مردم مواد غذایی خود را از فروشگاه‌های معتبر تامین کنند

رییس شبکه بهداشت بروجرد همچنین از مردم خواست تا مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های معتبر تامین کنند.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه