سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرکل کمیته امداد اصفهان خبر داد؛

ایجاد بیش از ۳ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد در استان اصفهان

مدیرکل کمیته امداد اصفهان از ایجاد بیش از ۳ هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد در استان اصفهان خبر داد.

فرصت شغلی کمیته امداد

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محمدرضا متین پور گفت: کمیته امداد اصفهان با پرداخت تسهیلات اشتغال و ارائه خدمات کاریابی ۳۲۹۶ فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد در اصفهان فراهم کرد.

وی گفت: در هشت‌ماهه امسال ۳۲۹۶ فرصت شغلی برای مددجویان ایجادشده که حاصل پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی و همچنین رایزنی با کارفرمایان و صاحبان کسب‌وکارها به‌منظور استخدام مددجویان است.

متین پور سهم کاریابی در تحقق این میزان فرصت شغلی را ۳۲۲ مورد عنوان کرد و افزود: ۲۹۷۴ فرصت شغلی نیز با پرداخت بیش از ۹۳ میلیارد و ۳۶۷ میلیون تومان تسهیلات از محل منابع کمیته امداد ، اعتبارات بانکی و همچنین اعتبارات اشتغال پایدار روستایی، ایجادشده است.

وی با یادآوری اینکه این نهاد ایجاد کننده و تثبیت‌کننده فقر نیست، تأکید کرد: ایجاد اشتغال و توانمندی جامعه نیازمندان تحت حمایت از برنامه‌های محوری کمیته امداد استان اصفهان است و مددجویان به فراخور شرایط و محیط زندگی‌شان به سمت اشتغال و خودکفایی هدایت می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد اصفهان با دعوت از کارفرمایان، کارآفرینان، صاحبان ایده‌ها و صنایع کاربردی برای همکاری با کمیته امداد اصفهان در زمینه اشتغال مددجویان، گفت: خیر ماندگار و باقیات‌صالحات فقط محدود به ساخت مدرسه، درمانگاه و مسجد نیست بلکه در جامعه امروزی کمک به اشتغال و توانمندی هر مددجو نیز از خیرهای کثیر و ماندگار است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه