سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

حجت الاسلام والمسلمین امرالله حسنی نیا در گفتگو با موج؛

اراضی موقوفاتی هرمزگان حل اختلاف شد

معاون اوقافی حقوقی و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از رفع اختلاف اراضی موقوفاتی در استان هرمزگان خبر داد.

اوقاف

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین امرالله حسنی نیا معاون اوقافی حقوقی و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ، در حاشیه نشست کشوری  دو سازمان به میزبانی بندرعباس، اظهار داشت: معاونین  حقوقی و اوقافی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور  با معاونین سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور جلسه پر باری را برگزار کردند.

وی اظهار داشت: دو پلاک از اراضی موقوفاتی استان هرمزگان در شهرستان رودان مورد اختلاف بود که مطرح و تصمیم گیری نهایی در این رابطه  انجام شد.

  وی گفت: این نشست با هدف برسی اراضی  با قدمتی در سطح کشور بود که مورد اختلاف بین دو سازمان واقع شده بود و بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار اختلاف اراضی مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفت.

 معاون اوقافی حقوقی و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه خیلی از این اراضی به  تصرف  افراد در آمده بود، تصریح کرد:  طبق توافق نامه حاصله ، مواردی که مربوط به استان فارس و استان هرمزگان در این کارگروه مورد بررسی قرار گرفت  و پلاک هایی که اختلاف ثبتی و حقوقی داشتیم به کارشناسی طرفین رسید.

 حسنی نیا گفت: هدف از برگزاری این نشست تثبیت مالکیت اراضی ملی و تثبیت مالکیت موقوفات با رویکرد  حل و فصل مشکلات مردم بوده است.

مقام مسئول در سازمان اوقاف و امور خیریه کشور  همچنین از رفع اختلاف موقوفات استان فارس در این نشست خبر داد و خاطرنشان کرد: اندک اختلافات به نقشه های سطحی باز می گردد که حدی به حدی بوده است مورد تصمیم گیری قرار گرفت و حل و فصل شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه