سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

مظفرحمزه ئی خبر داد؛

تعیین قاضی ویژه برای شورای حل اختلاف جزیره هرمز

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از تعیین قاضی ویژه برای شورای حل اختلاف جزیره هرمز خبرداد.

شورای حل اختلاف

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مظفرحمزه ئی معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از تعیین قاضی ویژه برای شورای حل اختلاف جزیره هرمز خبرداد.

رئیس شورا‌های حل اختلاف استان هرمزگان گفت: به منظور خدمت رسانی بهتر به مردم شریف و شهید پرور جزیره هرمز قاضی ویژه برای شورای حل اختلاف جزیره هرمز تعیین شد.

وی افزود: با توجه به الحاق جزیره هرمز به شهرستان بندرعباس و راه اندازی و آغاز فعالیت شورای حل اختلاف در آن منطقه و با توجه به بعد مسافت و مشکلات پیش روی اهالی جزیره در زمینه تردد دریایی با مساعدت رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، علی سالمی زاده به عنوان قاضی شورای حل اختلاف جزیره هرمز تعیین شد و فعالیت خود را آغاز کرده است.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان اضافه کرد: مقدمات ارائه خدمات قضایی بهتر به اهالی جزیره هرمز فراهم و از مراجعه شهروندان به مرکز استان جلوگیری می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه